Facebook Pixel Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος για Πασκουάλ - Τεράστια ανατροπή στον Παναθηναϊκό
| 2018-12-08 22:00:00

Το πήρε απόφαση ο Δημήτρης για Πασκουάλ - Φέρνει τα πάνω-κάτω - Τεράστια ανατροπή - Αυτός έρχεται

του Pick n' Scroll
Το πήρε απόφαση ο Δημήτρης για Πασκουάλ - Φέρνει τα πάνω-κάτω - Τεράστια ανατροπή - Αυτός έρχεται

Kινήσεις-φωτιά από το αφεντικό. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βελτιωθεί αγωνιστικά. Με τον κίνδυνο για τη μη πρόκριση στην οκτάδα να μην είναι προς το παρόν μεγάλος. Να καραδοκεί, όμως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εξαιρετικά προβληματισμένος και ψάχνει να βρει τον τρόπο, με το οποίο θα γυρίσει τούμπα τα δεδομένα.

Ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Τσάβι Πασκουάλ δε φαίνεται να τίθεται προς στιγμήν. Οπότε το πιο πιθανό είναι να υπάρξει ανακάτεμα της τράπουλας, όσον αφορά στο ρόστερ. Οπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και καιρό στην αγορά, παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών που είτε είναι ελεύθεροι, είτε όχι. 

Και αν φαινόταν προτεραιότητα η ανάγκη για έναν ακόμη γκαρντ, ίσως το σκηνικό αλλάξει και η προσοχή δοθεί σε ψηλό. Ο Στεφάν Λάσμε δεν είναι όπως ήταν. Ο Τζέιμς Γκιστ επίσης είναι μακριά από τα γνωστά του δεδομένα. Ο Ιαν Βουγιούκας κάνει αυτό που πρέπει αλλά αυτό είναι αρκετό, μιλώντας μόνο για τρίτο ψηλό. Και ο Γιώργος Παπαγιάννης ακόμη δεν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να βελτιώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την αγωνιστική τους εικόνα, καθώς μάλιστα μέχρι στιγμής δεν είχαν ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα και ο απολογισμός τους στην Ευρωλίγκα δεν είναι ικανοποιητικός.

Προς το παρόν υπάρχει το παιχνίδι με το Περιστέρι. Μετά από το ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, θα φανούν περισσότερα για τις κινήσεις που υπάρχουν κατά νου να γίνουν. Και όπως είπαμε, ίσως η αρχή να γίνει με σέντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο λουκ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags