Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντρίκεια παραδοχή του Παππά: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας για να...»
Μπάσκετ
| 2018-12-10 21:19:00

Αντρίκεια παραδοχή του Παππά: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας για να...»

Sportdog Team
Αντρίκεια παραδοχή του Παππά: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας για να...»

Τρομερή ατάκα του Έλληνα γκαρντ!

O Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη επί του Περιστερίου, με το Νίκο Παππά να στέκεται στην προβληματική εικόνα του Τριφυλλιού το τελευταίο διάστημα και να τονίζει πως είναι καθήκον των παικτών να παίξουν καλύτερα για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους, που έχουν αγοράρει 10.000 διαρκείας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην "Cosmote TV" ο διεθνής γκαρντ:

«Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν τον κόουτς Πεδουλάκη που θα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση. Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην κάμερα της Cosmote.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει διαφορά σε αγώνες της Euroleague και το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags