Facebook Pixel Σκάει η «βόμβα» στον Ολυμπιακό - «Άκυρο» στον Μάντζαρη - Πανηγυρίζει ο Μπλατ
| 2018-12-11 15:56:00

Σκάει η «βόμβα» στο ΣΕΦ - Ποιος έρχεται... χθες - «Άκυρο» στον Μάντζαρη - Πανηγυρίζει ο Μπλατ

του Pick n' Scroll
Σκάει η «βόμβα» στο ΣΕΦ - Ποιος έρχεται... χθες - «Άκυρο» στον Μάντζαρη - Πανηγυρίζει ο Μπλατ

Στα σκαριά το «χτύπημα» του Ολυμπιακού. Έχουμε ονόματα!

Είναι περίεργη η κατάσταση στον Ολυμπιακό. Μην πάει ο νους σας στο κακό και το πονηρό. Αναφερόμαστε αποκλειστικά στο θέμα της προσθήκης ενός ακόμη περιφερειακού. Ακούγεται εδώ και καιρό ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει προχωρήσει τίποτα.

Πριν από μερικές μέρες βγήκε στον αέρα το όνομα του Μπράντον Πολ. Στη συνέχεια κυριάρχησε η περίπτωση του Μπραντ Γουοαναμέικερ, ο οποίος, όμως, έχει γκαραντί συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς. Στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησαν ονόματα, όπως του Αρτσι Γκούντγουϊν, που πάει τελικά στην Κίνα, αλλά και του Τζόρνταν Λόιντ, που βρίσκεται ανάμεσα στους Ράπτορς και στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ονόματα, ονόματα, εν τούτοις στο ΣΕΦ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη παίκτης. Θα εμφανιστεί όμως. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη, γιατί ο Ντέιβιντ Μπλατ ξέρει ότι όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει κόπωση, ίσως και τραυματισμοί. Ξέρει επίσης ότι ο Ουίλιαμς-Γκος ως ρούκι στην Ευρωλίγκα θα έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Ξέρει ακόμη ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν μπορεί να του κάνει τη διαφορά.

Και πότε θα πάρουν παίκτη οι Πειραιώτες; Ισως σήμερα ή αύριο. Ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά το πιο πιθανό είναι η μεταγραφή να έχει γίνει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Περιμένουν να μείνουν κάποιοι παίκτες, που έχουν στοχεύσει, ελεύθεροι από το ΝΒΑ, ώστε να κινηθούν ανάλογα.

Τον Πολ αν ήθελαν θα τον είχαν πάρει ήδη. Από τη στιγμή που ο πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι ελεύθερος. Θέλουν, όμως, έναν παίκτη να παίζει περισσότερο με την μπάλα, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Πολ. Κάτι, δηλαδή, σαν τον Γουαναμέικερ, τον Λόιντ, αλλά και τον Μπριάντε Γουέμπερ, τον πρώην παίκτη των Χιτ, που είχε απασχολήσει κάποια στιγμή τον Μπλατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ξέφυγε» ο Κώστας Καίσαρης: «Aυτός είναι ο MVP του φετινού πρωταθλήματος» - Κρατιέσαι καλά;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags