Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφί» Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης...»
Μπάσκετ
| 2018-12-13 19:25:00

«Καρφί» Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης...»

Sportdog Team
«Καρφί» Γκιστ για τις ήττες του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης...»

«Σκληρή» κριτική από τον Αμερικανό άσο.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Νταρουσάφακα, ο Τζέιμς Γκιστ ρωτήθηκε για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και τις ήττες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ παραδέχθηκε ότι υπάρχει έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην ομάδα, τόνισε όμως παράλληλα ότι δεν είναι μόνο αυτή η αιτία των κακών εμφανίσεων, καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού τείνουν να χάνουν τη συγκέντρωσή τους σε διαστήματα των αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Είναι κάτι που δουλεύουμε, είναι δύσκολη σεζόν, κάθε χρονιά έχει σκαμπανεβάσματα. Μόνο με τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης. Παρόλο που έχουμε χάσει αρκετά ματς, έχει να κάνει και με την προσπάθεια σε κάθε αγώνα. Σε πολλά σημεία δεν είμαστε συνεπείς επιθετικά και αμυντικά. Εδώ είναι Euroleague, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και ενωμένοι, δεν μπορούμε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για 2-3 λεπτά».

Για τη Νταρουσάφακα: «Δεν έχει να κάνει με το ρεκόρ. Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, παρά τις ήττες της. Είναι μία σκληρή ομάδα. Αν κρίνεις με βάση την βαθμολογία θα πεις ότι είναι μία κακή ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί τέτοιες δεν υπάρχουν στην Euroleague».

Για τον Μάικλ Έρικ: «Είναι σαν… φορτηγό. Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά για τη Νταρουφάφακα. Εμείς πρέπει να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να κρίνει μία αναμέτρηση μόνος του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags