Facebook Pixel Sportdog.gr | Αφεντικό η ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό ντέρμπι - Φοβερός Χάκετ «καθάρισε» τον Μπαρτζώκα
| 2018-12-13 21:14:00

Αφεντικό η ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό ντέρμπι - Φοβερός Χάκετ «καθάρισε» τον Μπαρτζώκα

Sportdog Team
Αφεντικό η ΤΣΣΚΑ στο ρωσικό ντέρμπι - Φοβερός Χάκετ «καθάρισε» τον Μπαρτζώκα

Επικράτησε της Χίμκι με 88-74.

Η ήττα από την Μπασκόνια, στη χώρα των Βάσκων, «έριξε» από την κορυφή της κατάταξης την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβγαλε αντίδραση και... ξέσπασε στην Χίμκι. Η «ομάδα του στρατού» ήταν ανώτερη από τα πρώτα λεπτά, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις απουσίες των Σβεντ και Γκιλ και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Η ΤΣΣΚΑ έφτασε στο 10-2, με το αποτέλεσμα αυτό, την ίδια στιγμή που η Χίμκι υποχώρησε στο 4-8, με το πέρας της 12ης αγωνιστικής της regular season.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τα βρήκε σκούρα στα πρώτα λεπτά από την Χίμκι, όμως είχε τον έλεγχο χάρη σε Ντε Κολό και Ροντρίγκες (20-13, 8'). Η Χίμκι δεν μπόρεσε να μαζέψει τη διαφορά και το δεκάλεπτο έκλεισε με τη διαφορά στους 7 πόντους για το 24-17. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κρόκερ και Μίκι προσπάθησαν να κρατήσουν κοντά στο σκορ την ομάδα τους, όμως η ΤΣΣΚΑ είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 11 πόντους (45-34, 18'). Το προβάδισμα των γηπεδούχων έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, για το 49-40.

Τπ τρίτο δεκάλεπτο ήταν ένας μονόλογος από πλευράς ΤΣΣΚΑ. Οι παίκτες του Ιτούδη πάτησαν... γκάζι και δεν κοίταξαν πίσω. Η διαφορά μάλιστα έφτασε και πάνω από τους 20 πόντους (71-50, 28'), με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Το προβάδισμα πάνω από τους 20 πόντους παρέμεινε και στο τέλος του δεκαλέπτου για το 75-53. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν... τυπική διαδικασία, με τους γηπεδούχους να έχουν «καθαρίσει» τη νίκη και να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 49-40, 75-53, 88-74.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags