Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άλεξ Τουπάν: Θέλει τρεις νίκες μέσα στο 2018
| 2018-12-14 09:50:00

Κορυφαία δήλωση Τουπάν για Ολυμπιακό - «Να κλείσουμε το 2018 με...»

Sportdog Team
Κορυφαία δήλωση Τουπάν για Ολυμπιακό - «Να κλείσουμε το 2018 με...»

Παίκτης κλειδί για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός - Άλεξ Τουπάν: Αναλυτικά, η συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

-Βήμα τετράδας Αξέλ αυτή η νίκη επί της Εφές;

ΤΟΥΠΑΝ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η Εφές είχε απομακρυνθεί κατά δύο νίκες και πλέον την πλησιάσαμε στη μία, ενώ έχουμε και τη διαφορά των 7 πόντων, την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε στην έδρα της αντιπάλου. Τώρα θέλουμε να τελειώσουμε καλά το χρόνο. Μας απομένουν τρία παιχνίδια, στα οποία θέλουμε να είμαστε νικητές, αρχής γενομένης με την Μπαρτσελόνα έξω».

-Είχες να αγωνιστείς από το ματς με τη Φενερμπαχτσέ και μπήκες «καυτός»

ΤΟΥΠΑΝ: «Αυτό προσπαθώ να είμαι! Ερχόμενος από τον πάγκο, να δώσω ενέργεια και στα δύο μισά του παρκέ, σε άμυνα και επίθεση. Ήταν δύσκολος ο αγώνας απέναντι στην Αναντολού Εφές, πήρα σουτ, συνέχισα να σουτάρω και πήγαν όλα καλά για μένα και την ομάδα μου».

-Και δεν ήταν μόνο η ευστοχία σου, αλλά έπαιξες εξαιρετικά και στην άμυνα...
 
ΤΟΥΠΑΝ: «Πράγματι! Προσπάθησα να είμαι επιθετικός στην άμυνα, να πιέσω την μπάλα, κάναμε και κανα δυο μεγάλα “ stop” στο τέλος, οπότε θεωρώ πως η νίκη ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια».

-Ο τεχνικός της Εφές, Εργκίν Αταμάν, έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague τον Ολυμπιακό. Συμφωνείς;

ΤΟΥΠΑΝ: «Οι παίκτες δεν πρέπει και δεν σκεφτόμαστε έτσι. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα βήμα. Φυσικά, όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού θέλεις πάντα να νικάς και να κατακτάς τίτλους. Υπάρχουν όμως κάποια στάδια, από τα οποία πρέπει να περάσεις πριν, να πας στα πλέι οφ, στο φάιναλ φορ και μετά να δούμε».

-Τι έχεις να πεις για τον MVP βάσει στατιστικής του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοβ;  

ΤΟΥΠΑΝ: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, είχε τεράστια συνεισφορά και κόντρα στην Εφές, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μας και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε».

-Είχες την ευκαιρία να μιλήσεις με τους Γάλλους της Εφές, Αντριάν Μοερμάν και Ροντρίγκ Μπομπουά;

ΤΟΥΠΑΝ: «Κάνουν εξαιρετική σεζόν, ομαδικά και ατομικά. Ο Ροντρίγκ Μπομπουά δεν αγωνίστηκε απέναντί μας, αλλά παίζει κι αυτός σε υψηλό επίπεδο και φέτος. Πιθανότατα δεν θα τους ξαναδώ μέχρι το παιχνίδι μας στην Κωνσταντινούπολη στον επόμενο γύρο. Η “ μάχη” θα είναι μεγάλη μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags