Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αξέλ Τουπάν: Μεγάλες ατάκες Τουπάν για Μπλατ και Σπανούλη!
| 2018-12-17 11:50:00

Μεγάλες ατάκες Τουπάν για Μπλατ και Σπανούλη! (BINTEO)

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Τουπάν για Μπλατ και Σπανούλη! (BINTEO)

Τι είπε για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Αξέλ Τουπάν: Ο Αξέλ Τουπάν έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Ζαλγκίρις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά και στους Ντέιβιντ Μπλατ και Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά, ο Τουπάν μίλησε για: 

-την επιστροφή του στο Κάουνας: «Ένιωσα λίγο περίεργα για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν ωραίο να δω κάποια γνώριμα πρόσωπα και να επιστρέψω στο γήπεδο και την πόλη. Πάντα είναι ιδιαίτερο να αντιμετωπίζεις την παλιά σου ομάδα, αλλά προσπάθησα να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ και να απολαύσω τη στιγμή». 

-την απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό: «Είχα έναν χρόνο ακόμη οψιόν για τη Ζαλγκίρις, αλλά είχα μια πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό και ένιωσα πως ήταν καλύτερο για την καριέρα μου να πάω εκεί. Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη, υπάρχει θάλασσα και καλός καιρός. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω πως τα έχω πάει καλά και με έχουν φροντίσει καλά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό». 

-τη συνεργασία με τον Μπλατ και τον Ολυμπιακό: «Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, που βασίζεται πολύ στην επίθεση και την ταχύτητα, κάτι που μου αρέσει. Πιστεύω πως έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα και παρότι είχαμε κάποιες συνεχόμενες ήττες είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω πως θα είμαστε επικίνδυνοι για όλες τις ομάδες». 

-τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι σπουδαίος τύπος. Πολύ ταπεινός. Όταν παίζει είναι πολύ συγκεντρωμένος. Όλοι τον βλέπουν να κάνει απίθανα πράγματα. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης για μας». 

-τη δική του παρουσία: «Είμαι καλά. Είχα έναν τραυματισμό, αλλά πιστεύω πως τα έχω πάει καλά. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός στην άμυνα, να βάζω σουτ, να τρέχω και να αλλάζω το ρυθμό του αγώνα». 

-τη φετινή Ζαλγκίρις: «Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις θα είναι επικίνδυνη και φέτος. Μπορεί να έχει κάνει κάποιες εντός έδρας ήττες, αλλά έχει πάρει και κάποια μεγάλα ματς εκτός έδρας. Πιστεύω πως θα τη βρουν την άκρη όπως πέρσι. Είναι καλή ομάδα και ο Σάρας ξέρει πώς να αξιοποιεί τους παίκτες του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags