Facebook Pixel Ολίμπια Λουμπλιάνα - Προμηθέας Πατρών 76-80
| 2018-12-18 23:26:00

Απίθανος Προμηθέας - Γύρισε από το -16 και άλωσε τη Λουμπλιάνα!

Sportdog Team
Απίθανος Προμηθέας - Γύρισε από το -16 και άλωσε τη Λουμπλιάνα!

Τεράστια νίκη με 80-76 για τους Πατρινούς!

Ολίμπια Λουμπλιάνα - Προμηθέας Πατρών: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ωσεί παρών. Στο δεύτερο όμως, εμφάνισε όλα αυτά τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει, πέτυχε μία μεγάλη νίκη στη Λουμπλιάνα με 76-80 και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον στο BCL.

Οι Πατρινοί βρέθηκαν να χάνουν με 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο σε ένα από τα χειρότερα διαστήματα τηες φετινής περιόδου, αλλά στην επανάληψη ο Γιατράς έβαλε σφραγίδα, ο Προμηθέας έπαιξε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα και έφυγε από την Στόζιτσε με τη νίκη. 

Ηταν η κατάλληλη στιγμή για τον Προμηθέα να πάρει μία βαθιά ανάσα και να πάει στη διακοπή για τις γιορτές με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Η νίκη στη Σλοβενία ήταν τεράστια υπόθεση. Οχι μόνο λόγω του τελικού αποτελέσματος, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Η Ολίμπια, μία μέτρια, αν όχι κακή ομάδα, βρέθηκε να προηγείται με 16 πόντους στο πρώτο μέρος και όλοι αναζητούσαν τους λόγους που οι Πατρινοί εμφάνιζαν τόσο κακό πρόσωπο.

Ο Σπαν, ο Μπέγκιτς, ο Μπατζίμ, έμοιαζαν με παίκτες ΝΒΑ μπροστά στην άμυνα του Προιμηθέα, που πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με διαφορά εις βάρος του 12 πόντων. Κι εκεί ήταν το σημείο που έγιναν όλα όπως έπρεπε. Η ελληνική ομάδα δεν εμφάνισε μόνο MVP's (πολλούς και όχι έναν) στο παρκέ, αλλά κι έναν στον πάγκο.

Ο Μάκης Γιατράς ρίσκαρε, άφησε στον πάγκο τους Αμερικάνους που δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτα, εμπιστεύτηκε Γερομιχαλό, Μέιερ και Λίποβι μαζί με τα ελληνόπολα και η πίεση σε όλο το γήπεδο άλλαξε την ιστορία του αγώνα. Ο Μπατζίμ με τον Σάνον και τον Σπαν, θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά, αλλά είπαμε, στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας είχε περισσότερους από έναν MVP κι έφτασε σε μία πραγματικά πολύ σημαντική νίκη.  

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags