Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: «Δεν έχουμε ψυχολογία - Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»
Μπάσκετ
| 2018-12-20 00:27:00

Σκληρή αυτοκριτική από τον Παπαγιάννη - «Δεν έχουμε ψυχολογία - Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

Sportdog Team
Σκληρή αυτοκριτική από τον Παπαγιάννη - «Δεν έχουμε ψυχολογία - Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Έλληνας άσος.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 89-68, ήττα που ήταν η τρίτη για τους Πράσινους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, μιλώντας στην κάμερα της Nova, δεν έψαξε για δικαιολογίες και παραδέθηκε ότι το Τριφύλλι δεν έχει καλή ψυχολογία και πρέπει να βελτιωθεί σε βασικούς τομείς του παιχνιδιού.

«Εγώ κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπήρξαν και λάθη, κυρίως αμυντικά. Θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια. Κάναμε κάποια λάθη στη συνέχεια και χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο νεαρός σέντερ στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι μείναμε από ενέργεια. Δεν μπήκαν κάποια σουτ στην αρχή. Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα και κάθε λάθος θα το πληρώσεις απέναντί της».

Σχετικά με την εμφάνισή του και την «μάχη» με τον Αγιόν, ο Παπαγιάννης ανέφερε: «Εγώ κοίταξα να παίξω καλή άμυνα απέναντί του και να χτυπήσω στα πόδια του στην επίθεση. Ήταν μία εμπειρία για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης».

Επιπρόσθετα, ο νεαρός άσος μίλησε για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, λέγοντας: «Είναι σε κακή ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ούτε εμείς είμαστε σε καλή ψυχολογία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε κάποια βελτίωση σε μερικά κομμάτια. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Κλείνοντας, ο Παπαγιάννης πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερες συνεργασίες για τα σουτ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα σκριν, ως ψηλοί. Ξέρουμε ότι το τρίποντο δεν είναι το πιο δυνατό μας στοιχείο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα συνεχίσουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags