Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκληρή» παραδοχή Καλάθη για τον Παναθηναϊκό και σύνθημα για αντεπίθεση
| 2018-12-20 19:40:00

«Σκληρή» παραδοχή Καλάθη για τον Παναθηναϊκό και σύνθημα για αντεπίθεση

Sportdog Team
«Σκληρή» παραδοχή Καλάθη για τον Παναθηναϊκό και σύνθημα για αντεπίθεση

Ατάκες με νόημα από τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Πασκουάλ απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο με τους Γιώργο Βόβορα και Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του.

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Νικ Καλάθης περαδέχθηκε πως οι Πράσινοι έχουν πραγματοποιήσει κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε ότι το Τριφύλλι πρέπει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αρμάνι.

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε έναν σκοπό στα παιχνίδι μας και πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά», ανέφερε αρχικά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, προτού προσθέσει:

«Είναι πάντα καλό να έχεις back to back παιχνίδια. Δεν έχεις να σκεφτείς πολλά αλλά πρέπει να διορθώσουμε όλα όσα κάναμε λάθος και να επανέλθουμε για τη νίκη».

Σχετικά με την κακή εποχή που διανύει ο Παναθηναϊκός, ο Καλάθης ανέφερε: «Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη, με το ρεκόρ και τις εμφανίσεις μας. Είναι δουλειά μας να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ελπίζω να επανέλθουμε και να εμφανιστούμε, παίζοντας καλά».

Τέλος, σχολιάζοντας την... μάχη με τον Μάικ Τζέιμς, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε στη κάμερα της Nova: «Θα είναι δύσκολο. Ο Μάικ παίζει καλά, τρέχει την ομάδα του και θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags