Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Τον αποθέωσαν οι Αμερικανοί του Τριφυλλιού
| 2018-12-21 09:12:00

Τρομερές ατάκες Καλάθη, Γκιστ και Λάνγκφορντ για Πιτίνο - «Σοκ αν έρθει στην Ελλάδα»!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Καλάθη, Γκιστ και Λάνγκφορντ για Πιτίνο - «Σοκ αν έρθει στην Ελλάδα»!

Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού στο προσκήνιο!

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Για τους περισσότερους παίκτες των Πράσινων ο νέος προπονητής δεν χρειάζεται συστάσεις. 

Νικ Καλάθης, ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κιθ Λάνγκφορντ γνωρίζουν καλά τι εστί ο 66χρονος προπονητής και μίλησαν στον Τζεφ Γκούντμαν για εκείνον...

«Έρχεται. Η διοίκηση δεν μας έχει ενημερώσει επίσημα αλλά όλοι γύρω από την ομάδα προετοιμάζουν τα πάντα για εκείνον. Όλοι λέγαμε πως είναι απίθανο να συμβεί. Συζητούσαμε το σοκ ενός πιθανού ερχομού του. Μας έπιασε εντελώς απροετοίμαστους», τόνισε ο Λάνγκφορντ και πρόσθεσε: «Αμφιταλαντεύομαι για να είμαι ειλικρινής. Είναι περίεργο διότι διάβαζα την περίπτωση του Λάρι Μπράουν που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και έλεγα μέσα μου πως συμβαίνει επειδή είναι ένας Αμερικανός κόουτς που έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Και τώρα βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Ρικ Πιτίνο ξέρει το μπάσκετ και όλοι οι ξένοι στην ομάδα γνωρίζουμε το βιογραφικό του. Θα τον σεβαστούμε από το πρώτο χτύπημα στην πόρτα».



Από τη μεριά του ο Νικ Καλάθης επισήμανε: «Είναι προφανές πως έχουμε να κάνουμε με έναν θρυλικό προπονητή. Έρχεται στην Ευρώπη και είναι συναρπαστικό να δούμε το πως θα προσαρμοστεί. Ξέρω πως είναι ένας προπονητής που θέτει ως προτεραιότητα τους παίκτες και αυτό είναι καλό. Είμαι τυχερός διότι έχω μάθει πολλά από σπουδαίους προπονητές όλα αυτά τα χρόνια και αυτός θα είναι ακόμα ένας από τον οποίο μπορώ να μάθω».

Τέλος, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: «Ξέρω πως ο σύλλογος θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες. Το μεγαλύτερο κομμάτι της προσαρμογής θα έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής στην Ευρώπη και την αγάπη για την ελληνική κουλτούρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags