Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός!
Μπάσκετ
| 2018-12-21 23:07:00

Τρελά πράγματα: Έτσι τον αποτελείωσαν οι διαιτητές - Κάνει ένσταση ο ΠΑΟ - Βίντεο με τα «εγκλήματα»!

Sportdog Team
Τρελά πράγματα: Έτσι τον αποτελείωσαν οι διαιτητές - Κάνει ένσταση ο ΠΑΟ - Βίντεο με τα «εγκλήματα»!

Απίστευτα όσα έγιναν στο φινάλε του ματς με την Αρμάνι.

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Τρομερά παράπονα από την διαιτησία έχει ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, από την οποία και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 83-86!

Οι Πράσινοι προφανώς και είναι… έξαλλοι με την τελευταία επίθεση των Ιταλών στο ματς, όταν με το σκορ στο 83-84 και έξι δευτερόλεπτα για τη λήξη, έκαναν φάουλ στην επαναφορά για να σταματήσουν το χρονόμετρο, όμως οι διαιτητές «έκλεισαν τα μάτια» και σφύριξαν το τρίτο φάουλ, στα έξι δέκατα πριν τη λήξη!

Ουσιαστικά με αυτό το λάθος τους… τελείωσαν τις όποιες ελπίδες είχαν οι Πράσινοι για να κυνηγήσουν ένα «θαύμα» στην τελευταία επίθεση του ματς, έστω και στο -3.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι είναι «τρελαμένοι» και για ένα λάθος που έγινα λίγο νωρίτερα, όταν δεν σταμάτησε το χρονόμετρο (αν και βάσει κανονισμών θα έπρεπε αφού έμεναν λιγότερα από δύο λεπτά για τη λήξη) και έτσι τους «έφαγαν» δέκα κρίσιμα δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, το χρονόμετρο από το 2.01 πήγε στο 1.48, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στη γραμματεία για να ελέγξουν τον χρόνο, χωρίς όμως να προχωρούν σε κάποια αλλαγή.

Μάλιστα, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος της NOVA, για αυτό το λάθος στον Παναθηναϊκό έκαναν ένσταση, ενώ ζήτησαν και το βίντεο της αναμέτρησης!

Δείτε την φάση με τα τα φάουλ στο 5.38:
 



Το λάθος με το χρονόμετρο:
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags