Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: «Κανένας λόγος να έχει παράπονα ο ΠΑΟ, παίξαμε καλύτερα»!
Μπάσκετ
| 2018-12-21 23:49:00

Πιανιτζιάνι για την ένσταση: «Κανένας λόγος να έχει παράπονα ο ΠΑΟ, παίξαμε καλύτερα»!

Sportdog Team
Πιανιτζιάνι για την ένσταση: «Κανένας λόγος να έχει παράπονα ο ΠΑΟ, παίξαμε καλύτερα»!

Τι είπε ο Ιταλός μετά τη νίκη της Αρμάνι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Κανένα λόγο να διαμαρτύρεται δεν έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον τεχνικό της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

«Δεν ξέρω κάτι για το ρολόι, δεν μπορούσα να προσέχω και το ρολόι ενώ είχα να κοουτσάρω τους παίκτες μου σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ειλικρινά, θεωρώ ότι μια ομάδα που είναι στο τοπ επίπεδο όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να έχει παράπονα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Ιταλός για τα παράπονα του Τριφυλλιού, που κατέθεσε ένσταση.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, διατηρούσαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ, ειδικά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για δυο μήνες, οι παίκτες μου έχουν κοπιάσει πολύ αυτό το διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εποχή, έχουμε επτά παιχνίδια σε 14 μέρες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά. Είχαμε αυτό το στοιχεία όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σαν ομάδα για να ανταποκριθείς». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags