Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτος Παππάς - Οι ατάκες της χρονιάς για ΠΑΟ, κόσμο, Πασκουάλ, Γιαννακόπουλο - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Μπάσκετ
| 2018-12-21 23:51:00

Ασύλληπτος Παππάς - Οι ατάκες της χρονιάς για ΠΑΟ, κόσμο, Πασκουάλ, Γιαννακόπουλο - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
Ασύλληπτος Παππάς - Οι ατάκες της χρονιάς για ΠΑΟ, κόσμο, Πασκουάλ, Γιαννακόπουλο - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά – καλά μετά την Αρμάνι.

Παναθηναϊκός – Νίκος Παππάς: Εμφανώς φορτισμένος ήταν ο Νίκος Παππάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νέα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας άσος κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Nova και δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως δεν ξέρει τι συμβαίνει και η ομάδα πάει άσχημα!



«Είναι λίγο αμήχανη η θέση μου τώρα. Έχουμε πει πολλά λόγια σε αυτά τα ατυχή αποτελέσματα. Τι άλλο να πω στον κόσμο; Χόρτασαν και αυτοί. Ας πάρουμε και καμιά νίκη. Να ζητήσουμε μια συγνώμη στον κόσμο, τον πρόεδρο που τα σκάει, τον κύριο Θανάση», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού

Για τις ευθύνες των παικτών: «Όταν χάνουμε μέσα στο ΟΑΚΑ και σχετικά με εύκολο τρόπο. Είναι ιδανικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ με 15.000 κόσμο. Άρα φταίμε και εμείς που χάνουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε». 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Τα αποδυτήρια πραγματικά βγάζουν υγεία. Κοιταζόμαστε όλοι στα μάτια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα. Δεν ξέρω τι να πω. Με την έλευση του κόσμου δεν θέλω να υποσχεθώ εκ μέρους άλλων αλλά από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα». 

Για το αν τους επηρέασε η απομάκρυνση του Πασκουάλ: «Σίγουρα άνθρωποι είμαστε. Προφανώς και επηρεαζόμαστε. Ήταν ξαφνική απόφαση. Όταν βγαίνεις όμως εδώ έξω πρέπει να ακολουθήσεις ένα πλάνο και ομάδες όπως την Αρμάνι, χωρίς να την υποτιμώ, πρέπει να την κερδίζεις. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες». 

Δείτε το τρομερό βίντεο με τις δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ΕΔΩ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο «κράξιμο» στο ΟΑΚΑ- Αυτούς... ξεφώνισαν οι φίλοι του ΠΑΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags