Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έβγαλε είδηση για μεταγραφή ο Βόβορας - Τι είπε για την αποχώρηση Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2018-12-22 00:12:00

Έβγαλε είδηση για μεταγραφή ο Βόβορας - Τι είπε για την αποχώρηση Πασκουάλ

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για μεταγραφή ο Βόβορας - Τι είπε για την αποχώρηση Πασκουάλ

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Βόβορας.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε για την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, στάθηκε στην αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βοηθήσει την ομάδα, πιθανότατα με κάποια μεταγραφική κίνηση, με την έλευση του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ταλαντούχα επιθετικά ομάδα. Είχαμε στόχο να ελέγξουμε την άμυνα, θέλαμε να κρατήσουμε την Αρμάνι κάτω από τους 80 πόντους, κάτι που δεν πετύχαμε. Χρειάζεται να προσέχεις τις λεπτομέρειες που σε αυτό το επίπεδο είναι σημαντικές. Στην τελευταία κατοχή κάναμε τακτικά λάθη».

Για την ένσταση και τον Πασκουάλ: «Καταθέσαμε ένσταση γιατί θεωρούμε ότι έγινε παραβίαση κανονισμών και κύλησαν 10" με την μπάλα στα χέρια του διαιτητή. Θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι για την εκδίκαση. Σε 48 ώρες έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά από μία κακή εμφάνιση στην Μαδρίτη. Προβληματίζει η εικόνα της ομάδας εκτός έδρας. Δεν είμαστε εκεί που θέλαμε. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Πασκουάλ για την εξαιρετική συνεργασία. Μάθαμε πράγματα και γίναμε καλύτετοι άνθρωποι. Μας δίδαξε ήθος και κατεύθυνση στο πώς να βλέπουμε τα πράγματα. Ήταν σημαντικός για τον σύλλογο. Προσπαθήσαμε σήμερα μετά από έντονη φόρτιση. Παλέψαμε, δώσαμε το 100% με τα λάθη μας. Είχαμε την ατυχία με την θλάση του Λάνγκφορντ. Με τον Παπαπέτρου εκτός περιορίστηκαν οι βοήθειες από τον πάγκο. Κάναμε λάθη και όποια σε αυτό το επίπεδο κάνει τα λιγότερα κερδίζει».

Για την εικόνα: «Σίγουρα όταν έχεις αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει πίεση στην προσπάθεια να δείξεις άλλη εικόνα. Είναι ξεκάθαρα τα προβλήματα. Για να κερδίσεις κάποια ματς χρειάζεται το σκορ, να ανοίξεις το γήπεδο, να έχουμε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα. Υπάρχουν πολλά τακτικά θέματα που αναλύσαμε επί ώρες. Πιστεύω ότι είναι μικρή η διαφορά από την επιτυχία στα κακά αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν είχαμε την δεύτερη δύναμη να μείνουμε στο ματς. Δεν ήμασταν σκληροί πνευματικά για 40 λεπτά. Στοιχίζει στην Ευρωλίγκα. Όταν πήγαμε στους τρεις πόντους το πιστεύαμε αλλά το μεγάλο σουτ του Τζέιμς και οι λεπτομέρειες στοιχίζουν».

Για την προσωπική εμπειρία: «Ο κόουτς Πεδουλάκης είναι σημαντικός άνθρωπος. Μέσα σε 48 ώρες είναι δύσκολο να μπεις σε διαφορετικές θέσεις. Το είπε ο πρόεδρος και ο Πασκουάλ, έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά πνευματικά και τακτικά».

Για το μέλλον: «Θα κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος να βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε σε σημείο που δεν ονειρευόμαστε και θέλαμε. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα. Όπως χάσαμε από Μιλάνο και Ζαλγκίρις μπορούμε να κερδίσουμε την έδρα μας. Θα γίνουν κινήσεις για το καλό της ομάδας, με την έλευση του νέου προπονητή. Εχουμε δυναμική σαν σύλλογος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags