Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάικ Τζέιμς: Τι έκανε και τρέλανε το ΟΑΚΑ - Άγριο «πέσιμο» οπαδών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
| 2018-12-22 09:25:00

«Προκλητικός» Τζέιμς: Τι έκανε και τρέλανε το ΟΑΚΑ - Άγριο «πέσιμο» οπαδών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
«Προκλητικός» Τζέιμς: Τι έκανε και τρέλανε το ΟΑΚΑ - Άγριο «πέσιμο» οπαδών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

«Φούντωσε» την εξέδρα ο Αμερικανός. Τον έπιασε η κάμερα.

Παναθηναϊκός: Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Τριφυλλιού, ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Αμερικανός άλλωστε έφυγε ως φίλος από τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση στα χέρια του από την Αρμάνι, ενώ όπου σταθεί εκφράζει την αγάπη του για την ομάδα και τους οπαδούς της, καθώς δεν έχει κρύψει και την επιθυμία του κάποια στιγμή να γυρίσει στους Πράσινους.

Όλα αυτά λοιπόν, φάνηκε πως επηρέασαν την απόδοσή του στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αν και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε, σημείωσε καθοριστικούς πόντους και έκρινε το ματς με τις ασίστ του. Συνολικά, ο Τζέιμς τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους, 7/7 βολές, 8 ασίστ, 1/8 δίποντα και 1/5 τρίποντα.

Το μοναδικό τρίποντο όμως που σημείωσε, έκρινε σε μεγάλο βαθμό και τον νικητή, καθώς με ένα από τα… τρελά του σουτ τρία λεπτά πριν το φινάλε κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μειώσει στους πέντε πόντους κι έδειχνε να έχει βρει ρυθμό, έγραψε το 74-82 παρά την πίεση του Τόμας.

Ο Τζέιμς λόγω της κρισιμότητας του σουτ, της δύσκολης προσπάθειάς του και φυσικά της… τρέλας του, πανηγύρισε το καλάθι με μία «πιρουέτα», κίνηση που ενόχλησε αρκετούς οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήταν στο ΟΑΚΑ, με συνέπεια να τον αποδοκιμάσουν, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ο Αμερικανός συνέχισε να πανηγυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα μαζί με τους συμπαίκτες του, ωστόσο αντιλαμβανόμενος πως με αυτό τον τρόπο… πικάρει τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του, το «έκοψε» σχετικά γρήγορα, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Δείτε στο 6:25 και ακούστε την αντίδραση της εξέδρας:

 Και σε αυτό το βίντεο μετά το 2:40:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags