Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ - Τσάβι Πασκουάλ: «Γι' αυτό αποφάσισα να μιλήσω για τον Πασκουάλ»
| 2018-12-24 21:00:00

Μπλατ: «Γι' αυτό... ξέσπασα για τον Πασκουάλ» - Τι είπε για την απόλυσή του από τον ΠΑΟ

Sportdog Team
Μπλατ: «Γι' αυτό... ξέσπασα για τον Πασκουάλ» - Τι είπε για την απόλυσή του από τον ΠΑΟ

Ο κόουτς του Ολυμπιακού εξήγησε τι τον ενόχλησε.

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ - Τσάβι Πασκουάλ: Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Pick 'n Roll» της «Cosmote TV»:

Για το αν θα έπαιρνε τον γιο του στον Ολυμπιακό, αν δεν ερχόταν ο Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ, όπως είχε δηλώσει αστειευόμενος: «Εκτιμώ τον Ντουράντ, αλλά δεν ψάχνουμε για παίκτη στη θέση του, αλλά για γκαρντ. Πραγματικά, όμως, τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να συμβεί». 

Για το σχόλιό του για την απόλυση του Τσάβι Πασκουάλ: «Ειλικρινά, δεν ήταν κάτι που σκέφτηκα. Αντέδρασα στην κατάσταση. Ένας συνάδελφός μου και φίλος μου από το παρελθόν απολύθηκε. Ως προπονητής έχω δει τη συνεχή υποτίμηση των προπονητών σε όλο τον κόσμο. Βρήκα κίνητρο να πω κάτι, αφού κανένας δεν μιλάει. Αποφάσισα να το κάνω εγώ». 

Για τα σχόλια των προπονητών του ΝΒΑ όταν είχε απολυθεί ο ίδιος από τους Καβαλίερς: «Όταν απολύθηκα έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από κάθε προπονητή του ΝΒΑ. Ήταν πολύ ωραίο για εμένα. Με κάλεσε και ο Τάιρον Λου. Εγώ τον έφερα στο Κλίβελαντ, όπως και τον Λάρι Ντρου. Εγώ τους είχα προσλάβει.

Θα σας πω μια ιστορία που θα σας αρέσει και θα σας εξηγήσω πώς γυρίζει ο προπονητικός κόσμος και γιατί μίλησα για τον κόουτς Πασκουάλ. Όταν ήμουν προπονητής της Εφές πριν από πολλά χρόνια είχα δύο επισκέπτες από επιτελεία του ΝΒΑ. Ήθελαν να έρθουν να δουν πώς πάνε τα πράγματα στην Ευρώπη και να βρουν ιδέες που θα πάρουν μαζί τους στο ΝΒΑ. Ο ένας ήταν ο Τέρι Στοτς, προπονητής των Μπλέιζερς και ο άλλος ήταν ο Ντουέιν Κέισι, που έγινε προπονητής της χρονιάς με τους Ράπτορς, μετά τον απέλυσαν και τώρα είναι στους Πίστονς. Και ο Λάρι Ντρου ήταν στους Χοκς και είχε έρθει μαζί μου στο Τελ Αβίβ για να μάθει κάποια πράγματα. Τον προσέλαβα ως βοηθό στο Κλίβελαντ, τώρα είναι πρώτος στο Κλίβελαντ. Έτσι λειτουργεί. Υπάρχουν πολλοί που βιώνουν υποτίμηση. Όμως, μιλάμε για φοβερούς προπονητές, που κάνουν σκληρή δουλειά. Είμαστε οικογένεια, πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags