Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: «Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομόδα
Μπάσκετ
| 2018-12-28 16:52:00

Φοβερή ατάκα Καλάθη που «φτιάχνει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Καλάθη που «φτιάχνει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είπε ο διεθνής γκαρντ για τη φετινή σεζόν και το μέλλον του;

Νικ Καλάθης - Παναθηναϊκός: Ο Νικ Καλάθης παραχώρησε συνέντευξη στην Ευρωλίγκα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα πέραν του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής γκαρντ είπε επίσης ότι στόχος του Τριφυλλιού είναι η παρουσία στο Final Four, ενώ οι Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου και Γκιστ κατέθεσαν την άποψή τους για τον Καλάθη, αποθεώνοντάς τον.

«Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια. Από την στιγμή που ήρθα από το κολέγιο ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι τώρα. Πήγε την δημιουργία μου στο επόμενο επίπεδο και βοήθησε να κατάλαβε το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ διότι μόλις έφτασε εδώ πίστευα ότι θα παίξω κατευθείαν, κάτι που δεν συνέβη. Μερικές ομάδες δεν προκρίνονται σε Final Four σε ολόκληρη την ιστορία τους. Αυτός ο σύλλογος έχει κάνει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να βρεθούμε στον δρόμο για τα Final Four και μακάρι να παλέψουμε για τον τίτλο» τόνισε ο Καλάθης, με τον Λάνγκφορντ να προσθέτει:

«Είναι ακόμη νέος αλλά μοιάζει σαν έμπειρος μέσα στην ομάδα. Είναι σαν "ελβετικό κλειδί". Τρέχει τα plays, παίζει άμυνα. Λίγο-πολύ κάνει τα πάντα. Το να βρίσκεσαι με έναν παίκτη σαν αυτόν βοηθάει τον καθένα τριγύρω του».

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ο τρόπος καθοδηγεί την ομάδα μέσα στο παρκέ και στα αποδυτήρια, ο τρόπος που διευκολύνει και ενδιαφέρεται για τους υπολοίπους τον κάνει ξεχωριστό και πραγματικό ηγέτη. Είναι σπουδαίος τύπος αλλά και παίκτης».

Τέλος, ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: «Είναι ηγέτης, ένας προπονητής στο παρκέ. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο κάνει αισθητή την παρουσία του, καθένας γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί. Αμυντικά είναι σαν "αγρίμι", βάζει παντού τα χέρια του. Στην επίθεση, δεν γνώριζα πόσο μεγαλόσωμος είναι μέχρι που τον είδα συγκριτικά με άλλους γκαρντ στην Euroleague».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags