Facebook Pixel Τσάβι Πασκουάλ - Παναθηναϊκός: Οι βόλτες του Καταλανού στη νυχτερινή Αθήνα, που ενόχλησαν τους φίλους του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
| 2018-12-28 19:10:00

Τρομερό παρασκήνιο με Πασκουάλ – Τι συνέβη πριν απολυθεί από τον ΠΑΟ – Γιατί… στράβωσαν οι οπαδοί;

Sportdog Team
Τρομερό παρασκήνιο με Πασκουάλ – Τι συνέβη πριν απολυθεί από τον ΠΑΟ – Γιατί… στράβωσαν οι οπαδοί;

Κάπου το παράκανε ο Καταλανός εκτός παρκέ!

Τσάβι Πασκουάλ - Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Πασκουάλ άφησε την μαγευτική Βαρκελώνη προκειμένου να έρθει στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 2016 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μετά την φυγή του από την Μπαρτσελόνα, οι «πράσινοι» του προσέφεραν όλα όσα ήθελε προκειμένου να αφήσει για πρώτη φορά στη ζωή του την πατρίδα του. Προφανώς και ερχόμενος στην ελληνική πρωτεύουσα δεν περίμενε πως ο τρόπος ζωής θα ήταν τόσο όμορφος για εκείνον. Διότι άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις.

Πέραν του ότι βρισκόταν σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ με υψηλό μισθό, ζούσε σε μια υπέροχη πόλη με όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ. Ο κόσμος τον «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή και εκείνος δεν έχανε την ευκαιρία να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια όλα όσα λένε για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Φυσικά όχι κατευθείαν, από την αρχή, αλλά σταδιακά.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα το ζούσε για τα καλά. Έχοντας αναπτύξει έναν «κύκλο» φίλων εδώ με ανθρώπους που ήταν κοντά στον Παναθηναϊκό, απολάμβανε το φαγητό και τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και μπουζούκια ήταν στο ρεπερτόριό του σχεδόν επί καθημερινής βάσης.

Η κακή πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα δεν επηρέαζε τη ζωή του, γεγονός που -τελευταία- είχε ξενίσει και ορισμένους φίλους του Παναθηναϊκού, που τον έβλεπαν συνεχώς έξω.

Από την 20η Δεκεμβρίου, την επομένη του αγώνα με την Ρεάλ, ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν για τους «πράσινους» καθώς η πορεία της ομάδας δεν ήταν αυτή που περίμεναν η διοίκηση και ο κόσμος της. Ο Καταλανός κόουτς υποχρεώθηκε να αφήσει την Αθήνα, την πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε, προκειμένου να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Ομάδα για να καθίσει ξανά στους πάγκους θα βρει, καθώς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ζωή σαν της Αθήνας, όμως, αποκλείεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερός Πιτίνο! Δεν φαντάζεστε τι είπε στους παίκτες του ΠΑΟ για τις μεταγραφές που θα γίνουν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags