Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Επική δήλωση Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι είπε για τον Μπλατ
| 2018-12-30 20:34:00

Επική δήλωση Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι είπε για τον Μπλατ

Sportdog Team
Επική δήλωση Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό - Τι είπε για τον Μπλατ

Χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, είπε αρχικά: «Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια, δώσαμε την ενέργειά μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια. Εμείς δυστυχώς σε κάποια σημεία χάσαμε τις αμυντικές μας αρχές και δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να σκοράρει σε κρίσιμες στιγμές και να μη βρούμε στον τέλος τον τρόπο για να κερδίσουμε. Ένα κομμάτι είναι τα ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο Πρωτάθλημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ελέγξαμε μέχρι το 30’ αυτό το κομμάτι αλλά στο κρίσιμο σημείο κάναμε λάθη συνεργασιών που προέρχονται από έλλειψη συγκέντρωσης. Συνολικά όμως τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το ότι ο Γκος έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Όταν ο ηγέτης δεν σκοράρει σημαίνει καλή προσαρμογή από τον αντίπαλο αλλά και προϋποθέσεις για τους υπόλοιπους. Είναι σημαντικό αλλά για μένα το σημαντικότερο ήταν η άμυνα και οι δεύτερες επιθέσεις του Ολυμπιακού. Αν εκεί ελέγχαμε το παιχνίδι, αυτό θα είχε διαφορετική κατάληξη. Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό με έναν παίκτη. Χάσαμε βολές, ελεύθερα σουτ ή με πλεονέκτημα στο ένας εναντίον ενός. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και συγκεντρωμένοι στο κομμάτι των συνεργασιών στην άμυνα».

Για το αν τον προβληματίζει ότι δεν βρέθηκε άλλος ηγέτης, απάντησε: «Δεν με προβληματίζουν τα αγωνιστικά κομμάτια της ομάδας. Είμαστε σε καλό επίπεδο με αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Εύχομαι να λύσουμε άλλα πιο σημαντικά θέματα».

Ερωτηθείς για την απουσία του Ντάριους Γκάρετ, είπε: «Η απουσία του σε συνδυασμό με το ότι ο Μαργαρίτης επέστρεψε μετά από καιρό έπαιξαν ρόλο. Ο Ολυμπιακός έχει πιο μεγάλα κορμιά και αθλητικούς παίκτες. Θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά με τα «θέματα» που πρέπει να λυθούν, σημείωσε: «Δεν πετάω το μπαλάκι αλλού. Είμαστε μια ομάδα όπου ο ένας στηρίζει τον άλλον. Το αγωνιστικό έχει να κάνει με παίκτες, προπονητές και όλους όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Δεν θέλω να επανέλθω, τα έχω ξαναπεί. Η δουλειά μου είναι το μπάσκετ. Θεωρώ ότι το αγωνιστικό κομμάτι είμαστε σε θέση να πετύχουμε περισσότερα πράγματα έχοντας πετύχει ήδη 10 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια. Πρέπει να ισορροπήσουμε την κατάσταση αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά για να δουλεύουν οι παίκτες απερίσκεπτοι», είπε για να συμπληρώσει:

«Στις 3 Νοεμβρίου είχα πει ότι περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Θέλω όλοι μαζί να παραμείνουμε ενωμένοι στο πλάνο και να πετύχουθμε τους βασικούς στόχους. Να είμαστε υγιείς και συνεπείς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε και χαιρόμαστε να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο».

Σε ότι αφορά τα καλά λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ, είπε: «Είναι ευχάριστο να λέει καλά λόγια για σένα ένας προπονητής του διαμετρήματος του Ντέιβιντ Μπλατ και της ποιότητά του σαν άνθρωπος και προπονητής. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags