Facebook Pixel Στεφάν Λάσμε - Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός: Αποθέωση του Γκαμπονέζου σέντερ για τον Αμερικανό τεχνικό
Μπάσκετ
| 2019-01-03 18:46:00

Φοβερή αποθέωση Λάσμε για Πιτίνο: «Όταν μας μίλησε, σήκωσε κεφάλια» - Ατάκες για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Φοβερή αποθέωση Λάσμε για Πιτίνο: «Όταν μας μίλησε, σήκωσε κεφάλια» - Ατάκες για Ολυμπιακό

Έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του ο Γκαμπονέζος.

Στεφάν Λάσμε - Ρικ Πιτίνο - Παναθηναϊκός: Ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο ΣΕΦ, ο Στεφάν Λάσμε τόνισε πως ένα παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα.

Παράλληλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρικ Πιτίνο και την αλλαγή φιλοσοφίας που έχει εμφυσήσει στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στην πρώτη ομιλία του Αμερικανού τεχνικού, ο οποίος είχε πει στους παίκτες ότι πρέπει να παίζουν σα να έχουν υπογράψει συμβόλαιο μιας ημέρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως με αυτά που είπε «σηκώθηκαν κεφάλια».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γκαμπονέζος σέντερ:

Για τα περί συμβολαίου μιας ημέρας: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Και όταν το είπε σηκώθηκαν τα κεφάλια γιατί έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε σαν μπασκετμπολίστες και μας βοήθησε πολύ».

 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Εάν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες αυτό το παιχνίδι. Και μόνο όταν πας στην προπόνηση όλοι θα μιλήσουν γι αυτό και αυτό μετράει. Θα κουβαλήσουμε τα πράσινα και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα».

Για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στην άμυνα επί Πιτίνο: «Από την πρώτη στιγμή ήταν λέξη κλειδί τα deflection. Σημαίνει πως θέλει να δώσει μια εικόνα καλύτερης άμυνας, να είμαστε πιο σκληροί και να κλέβουμε μπάλες. Το κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κάνουμε στην Euroleague, γιατί η διοργάνωση είναι πιο physical. Οι διαιτητές επιτρέπουν το physical παιχνίδι περισσότερο, οπότε και ο προπονητής μας θέλει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags