Facebook Pixel "Nα έλθει με την εγγυητική ο Μπαϊρακτάρης"
| 2011-09-08 18:26:00

"Nα έλθει με την εγγυητική ο Μπαϊρακτάρης"

"Nα έλθει με την εγγυητική ο Μπαϊρακτάρης"

Οι δηλώσεις του Στάθη Μπαϊρακτάρη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Νίκου Γεωργαντζόγλου. Ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ ΑΕΚ "έριξε το γάντι", αλλά η "Επιτροπή Σωτηρίας" δεν το σήκωσε. Αντιθέτως, ο κ. Γεωργαντζόγλου–μέσω της δικής του τοποθέτησης- κάλεσε τον Μπαϊρακτάρη να δώσει το "παρών" στην αυριανή δίκη στην "Ευελπίδων".

Ο κ. Γεωργαντζόγλου, επικεφαλής της (επίδοξης) προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: "Με αφορμή τις δηλώσεις του κυρίου Μπαϊρακτάρη προς το basketblog.gr έχω να δηλώσω τα ακόλουθα. Καλώ τον κύριο Μπαϊρακτάρη να έλθει αύριο το πρωί στα δικαστήρια της "Ευελπίδων", όπου και η δίκη για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, και να αποδείξει όσα ισχυρίζεται.

Να τα αποδείξει, φέρνοντας μαζί του την εγγυητική των 20 χιλιάδων ευρώ, που χρειάζεται για να εκδοθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα. Απ’ ότι ξέρουμε ακόμη δεν την έχει παραδώσει στον κύριο Λαμπρόπουλο, προκειμένου να κατατεθεί στην ΕΕΑ".

Και κατέληξε: "Σε ό,τι αφορά στα χρήματα που πρόκειται να καταθέσει η κίνηση των φίλων Γεωργαντζόγλου -όπως τη χαρακτηρίζει- τον ενημερώνουμε ότι αυτά βρίσκονται ήδη στον λογαριασμό των… φίλων Γεωργαντζόγλου, γιατί από αύριο αυτός θα είναι ο λογαριασμός για την λειτουργία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Αν είμαστε αύριο διοίκηση της ΑΕΚ, μπορούμε να μιλήσουμε με τον κύριο Μπαϊρακτάρη και όποιον κύριο Μπαϊρακτάρη ξεκινώντας πλέον από μία άλλη βάση δεδομένων, που θα είναι ολοκάθαρη προς τον κόσμο της ΑΕΚ".

ΠΗΓΗ: basketblog

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags