Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ανάλυση του Παύλου Δεπόλλα για τους μεταγραφικούς στόχους των «αιωνίων»
Μπάσκετ
| 2019-01-07 17:00:00

«Τρομερό σουτ ο Νάναλι - Πυροβόλο ο Κρόφορντ - Εργαλείο ο Λόιντ, γι’ αυτό τον θέλει ο Μπλατ»

του Γιώργου Κτενά
«Τρομερό σουτ ο Νάναλι - Πυροβόλο ο Κρόφορντ - Εργαλείο ο Λόιντ, γι’ αυτό τον θέλει ο Μπλατ»

Μπασκετικός ρεπόρτερ για τους στόχους των «αιωνίων». Τα πάντα όλα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρει κάτι αξιόλογο στην Αμερική αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός, ειδικά στους ψηλούς, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Παύλος Δεπόλλας.

Δημοσιογράφος της SportDay και της Kingbet και άριστος γνώστης του ΝΒΑ, αναφέρθηκε στις αλλαγές που περιμένει να κάνει ο Πιτίνο στον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά και στα ονόματα από Αμερική που βρέθηκαν στο ρεπορτάζ των Πράσινων. Τέλος, μας μίλησε και για τον παίκτη από το ΝΒΑ που εξετάζει την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός...  

«Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα κοψίματα του ΝΒΑ, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι αξιόλογο αυτό το διάστημα, ειδικά για ψηλό. Πρωτίστως θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός. Σήμερα για παράδειγμα έμεινε ελεύθερος από τη Μινεσότα ο Τζέιμς Νάναλι. Ο οποίος, βέβαια, είναι δυαρό-τριάρι, αλλά έχει τρομερό σουτ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Δεπόλλα για τον Αμερικανό που παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του Παπαγιάννη, τονίζοντας πως «Ο Παπαγιάννης θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο, είναι από τους λίγους που είχε ο Πιτίνο εικόνα και πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Είναι κορμί που άμα δουλευτεί μπορεί να προσφέρει άμεσα πολλά. Είναι πιο πολύ θέμα συγκέντρωσης το να βοηθήσει άμεσα. Γιατί τον έχουμε δει πολλές φορές στην Ευρωλίγκα να υποπίπτει σε αντιαθλητικά φάουλ, δείγμα του ότι υπάρχει έλλειμμα συγκέντρωσης»

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Πιτίνο;

«Είναι βέβαιο ότι θα δούμε περισσότερες πιεστικές άμυνες με τον Πιτίνο. Επίσης περιμένω να δούμε περισσότερο rotation στην επίθεση, με την επιστροφή του Λάνγκφορντ».

Υπάρχουν δύο ονόματα από το ΝΒΑ που βρίσκονται σήμερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ας αρχίσουμε με τον Τζόρνταν Κρόφορντ.

«Είναι σούτινγκ γκαρντ, δεν είναι τόσο δημιουργικός παίκτης. Πολύ καλός, έχει εμπειρία πολλών ετών στο ΝΒΑ, αλλά είναι σε πτωτική πορεία. Προβληματίζει το γεγονός ότι είχε φτάσει κοντά στην Άλμπα, αλλά χάλασε η μεταγραφή ίσως και λόγω της φυσικής κατάστασής του. Πάντως είναι από τους παίκτες που λειτουργούν ως instant offense, παίκτης ρυθμού δηλαδή, μπορεί να βάλει πολλούς πόντους σε λίγη ώρα».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Τζόρνταν Μακρί;

«Ο Μακρί δεν είναι πλέι μέικερ, είναι δυαρό-τριάρι. Στην Μπασκόνια δεν έβγαλε αυτό που μπορούσε. Είχε ξεκινήσει καλά στο ΝΒΑ αλλά δεν είχε διάρκεια. Γενικά είναι παίκτης που αν μείνει μακριά από τους τραυματισμούς, είναι καλός επιθετικός».

Τέλος, πες μου δύο λόγια για έναν ακόμα Τζόρνταν, τον Λόιντ, που ενδιαφέρει αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό.

«Είναι πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ, παίζει και στις δύο θέσεις. Δεν έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχει παίξει στη Χάποελ Εϊλάτ. Έχει παίξει ελάχιστα στην Ευρώπη, λοιπόν, και σε μέτρια ομάδα. Τον ξέρει καλά ο Μπλατ, από την άποψη ότι παρακολουθεί το Ισραήλ. Εργαλείο που παίζει άμυνα και μπορεί να βοηθήσει. Είναι παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί στο ανώτερο επίπεδο. Δεν είναι ηγέτης, είναι συμπληρωματικός παίκτης. Κάνει πολλά καλά όχι ένα τέλεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή με ξένο άσο στον ΠΑΟ - Τον είχαν στη... μαύρη λίστα, τον «απογείωσε» ο Πιτίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags