Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή μεταγραφή - Τριποντάκιας NBAer στη Basket League!
Μπάσκετ
NBA
| 2019-01-07 23:00:00

Φοβερή μεταγραφή - Τριποντάκιας NBAer στη Basket League!

Sportdog Team
Φοβερή μεταγραφή - Τριποντάκιας NBAer στη Basket League!

Ποιος παίκτης από το NBA ήρθε στην Ελλάδα;

Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Ουίλιαμς Τζούνιορ, του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ με πολύ καλές επιδόσεις στα σουτ τριών πόντων, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Εύβοιας στην έναρξη του δεύτερου γύρου της Betshop Basket League. Ο Ουίλιαμς αγωνίστηκε σε τρία ματς της περασμένης σεζόν στους Μαϊάμι Χιτ, ενώ την φετινή άρχισε στο φιλανδικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμης:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Matt Williams jr, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην χώρα μας αλλά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες θα έχει με την έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Matt Williams jr είναι 25 ετών, γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου του 1993, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται ως shooting guard. Το 2017 αποφοίτησε από το UCF(University of Central Florida) έχοντας το ρεκόρ τριπόντων της περιφέρειας του σε μία σεζόν (126) και σε ένα ματς(11)!

Επιπλέον, σε όλη του την καριέρα στο UCF ήταν πρώτος στα τρίποντα στο πανεπιστήμιο του με 274.Το καλοκαίρι του 2017 ο Williams jr έπαιξε στο NBA Summer League με τους Miami Heat, οι οποίοι του έδωσαν two-way συμβόλαιο με την θυγατρική τους στην G League, την Sioux Falls Skyforce, όπου και αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβρη. Τότε επέστρεψε στους Miami Heat και έπαιξε σε 3 παιχνίδια στο NBA. Έκλεισε την σεζόν στους Sioux Falls Skyforce, όπου συνολικά σε 43 παιχνίδια σημείωνε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους με 39% στα τρίποντα!

Το καλοκαίρι του 2018 ο Williams jr δοκίμασε ξανά την τύχη του NBA Summer League, με την φανέλα των Chicago Bulls αυτήν την φορά, ενώ στην συνέχεια ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην φινλανδική KTP Basket. Στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας έπαιξε 20 παιχνίδια, σημειώνοντας 14,7 πόντους κατά μ.ο. με 38,7% στα τρίποντα. Πλέον έρχεται στην Χαλκίδα για να γίνει παίκτης της Κύμης, με την φανέλα της οποίας θα κάνει ντεμπούτο στις 19 Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με το οποίο ξεκινάει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags