Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: Ατάκες Παπαπέτρου για Κιλπάτρικ και... Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2019-01-09 23:55:00

Ατάκα Παπαπέτρου για Κιλπάτρικ - Τι είπε για την απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ατάκα Παπαπέτρου για Κιλπάτρικ - Τι είπε για την απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό

Δηλώσεις με νόημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: Εμφάνιση... καριέρας πραγματοποίησε κόντρα στην Μπάγερν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει νίκες εκτός έδρας, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό για το Τριφύλλι.

«Δεν κάνει μεγάλη διαφορά για εμένα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Ανεβήκαμε στην 8η θέση, συνεχίζουμε έτσι. Και πριν έρθει ο κόουτς ένιωθα καλά. Κάποιες φορές βγαίνει αυτό στο παρκέ, κάποιες όχι. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να βοηθάω την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, προτού σχολιάσει τις αλλαγές που έφερε ο Ρικ Πιτίνο:

«Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φιλοσοφία και η νοοτροπία σε μία ομάδα, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε χρόνο αλλά πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε όσο προχωράμε».

Ο διεθνής άσος πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει έδαφος και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός και σίγουρα τα μισά εκτός έδρας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για την έλευση του Σον Κιλπάτρικ, ο Παπαπέτρου ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό από την πλευρά της διοίκησης που προσπαθεί να φέρει αυτό που χρειάζεται. Ελπίζω να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο».

Τέλος, σχετικά με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι και την υποδοχή που έλαβε στο ΣΕΦ, ο εκρηκτικός φόργουορντ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος εδώ, νιώθω καλά και θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα ματς για να νιώσω ακόμα καλύτερα. Ήξερα τι θα συμβεί όταν πήρα την απόφαση. Δεν παίξαμε καλά στο ΣΕΦ και αυτό μας κάνει να πεισμώνουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ για ένα παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, δεν υπάρχουν χαρές και λύπες, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags