Facebook Pixel Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα 85-90
Μπάσκετ
| 2019-01-09 23:49:00

Μεγάλο «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο - Πανηγυρίζει ο... Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Μεγάλο «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο - Πανηγυρίζει ο... Παναθηναϊκός!

Βόλεψε το Τριφύλλι η νίκη των Καταλανών με 90-85.

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα: Η αγωνιστική έφερε στον Παναθηναϊκό όλα όσα επιζητούσε. Όλοι οι ανταγωνιστές του για την 8άδα έχασαν (Μπασκόνια, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο) καθώς η Μπάρτσα πέρασε από την Ιταλία (90-85) και απέχει μια νίκη από Ολυμπιακό-Εφές για την 4άδα.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η 17η αγωνιστική της Euroleague για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ! Οι «πράσινοι» έκαναν το... καθήκον τους κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο πήραν και... δώρα. Ένα εξ αυτών ήρθε από το Μιλάνο, όπου η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αρμάνι.

Οι Καταλανοί ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Οι παίκτες του Πέσιτς είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο 37ο λεπτό είχαν προβάδισμα της τάξεως τον 12 πόντων (68-80). Η Αρμάνι προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, με μπροστάρη τον Μάικ Τζέιμς, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τον έλεγχο της κατάστασης, χάρη στον Ερτέλ και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή, μάλιστα, οι «Μπλαουγκράνα» ανέβηκαν στο 10-7 και βρίσκονται σε απόσταση... βολής από Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό, που βρίσκονται στην 4η θέση με ρεκόρ 11-6. Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Ιταλίας υποχώρησε στο 8-9 και πλέον είναι ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-36, 57-65, 85-90.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags