Facebook Pixel Sportdog.gr | Δίδυμο-φωτιά «καθάρισε» την Γκραν Κανάρια για την Μπασκόνια
Μπάσκετ
| 2019-01-11 23:35:00

Δίδυμο-φωτιά «καθάρισε» την Γκραν Κανάρια για την Μπασκόνια

Sportdog Team
Δίδυμο-φωτιά «καθάρισε» την Γκραν Κανάρια για την Μπασκόνια

Άνετη νίκη με σκορ 83-66.

Η Μπασκόνια έβγαλε αντίδραση για την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και με ηγέτες τους Βενσάν Πουαριέ και Ματ Τζάνινγκ έφτασε σε εύκολη νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια (83-66).

Ο Τόρνικε Σενγκέλια παραμένει στα pits με πρόβλημα τραυματισμού. Για τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός δράσης και ο Τζέισον Γκρέιντζερ. Ε και; Η Μπασκόνια όταν βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι της έχει τον τρόπο να... καθαρίζει κάθε αντίπαλο. Η Γκραν Κανάρια το βίωσε αυτό στην «Fernando Buesa Arena».

Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και με σημείο αναφοράς την άμυνά τους κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως από το 39-42 του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μόλις 18 πόντους μέχρι το 37ο λεπτό, φέρνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους (77-60, 37').

Μέχρι το φινάλε του αγώνα η κατάσταση δεν άλλαξε, με την Μπασκόνια να επιστρέφει στις νίκες με εμφατικό τρόπο και να ανεβαίνει στο 8-10, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα. Από την άλλη πλευρά η Γκραν Κανάρια υποχώρησε στο 6-12, με το πέρας 18 αγώνων στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 39-42, 55-51, 83-66.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags