Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκληρές ατάκες Βόβορα μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις
| 2019-01-18 22:32:00

Σκληρές κουβέντες από Βόβορα: «Αν θες να κερδίσεις, δεν κάνεις τέτοια πράγματα» - Τι είπε για Πιτίνο

Sportdog Team
Σκληρές κουβέντες από Βόβορα: «Αν θες να κερδίσεις, δεν κάνεις τέτοια πράγματα» - Τι είπε για Πιτίνο

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο συνεργάτης του τεχνικού του ΠΑΟ.

Παναθηναϊκός: Στα εύκολα λάθη που έκαναν οι Πράσινοι, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση της Ζαλγκίρις στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιθουανία.

Το μέλος του «πράσινου» τεχνικού τιμ είπε πως ο Ρικ Πιτίνο περνά τη φιλοσοφία του στην ομάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε τη στη Μακάμπι και να μαζέψει εκτός έδρας νίκες στη συνέχεια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σκοράραμε 18 πόντους από αιφνιδιασμό χάρη στην άμυνά μας αλλά και από επιθετικά ριμπάουντ. Στο τρίτο δεκάλεπτο αυτό που είπαμε ήταν ότι η Ζάλγικιρς θα προσπαθούσε να πιέσει και θα έπρεπε να είμστε επιθετικοί στα πρώτα λεπτά. Κάναμε εύκολα λάθη και τονώσαμε την αυτοπεπόίθηση της Ζαλγκίρις. Τους δώσαμε την ευκαιρτία και δεν σταματήσαμε την μπάλα στα πλαϊνά πικ εν ρολ. Αν θες να κερδίσεις εκτός έδρας δεν πρέπει να κάνεις τέτοια πράγματα».

Για το πρόβλημα στο 5 εναντίον 5: «Στο δεύτερο ημίχρονο που άλλαξε η τακτική της Ζαλγκίρις στα πικ εν ρολ άλλαξαν τα πράγματα. Δεν είχαμε καλό διάβασμα και είχαμε πολλές κακές επιλογές. Δεν διαβάσαμε τη φάση και δεν μπορούσαμε μέσα από το μις ματς να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι».

Για την πίεση στην βαθμολογία: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε νίκες εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συνεπεις στην τακτική για 40 λεπτά. Δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες, που για εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο με τξην εικόνα πυο είχαμε στο πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου. Είναι ξεκάθαρο πως ο νέας προπονητής περνά τη φιλοσοφία του, αλλά τώρα έχουμε ένα οριακό παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να φανούμε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags