Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζέιμς Γκιστ: Απίστευτο ξέσπασμα - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και Κιλπάτρικ - Γιατί τα «έσπασε» όλα
| 2019-01-18 23:35:00

Απίστευτο ξέσπασμα Γκιστ - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και Κιλπάτρικ - Γιατί τα «έσπασε» όλα

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα Γκιστ - «Τρελάθηκε» με Καλάθη και Κιλπάτρικ - Γιατί τα «έσπασε» όλα

Πυρ και μανία ο Αμερικανός άσος. Τον έπιασε η κάμερα να...

Παναθηναϊκός - Τζέιμς Γκιστ: Η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε την ήττα με 82-69 από τη Ζαλγκίρις, αποτέλεσμα που έφερε το Τριφύλλι με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Εκτός από την κακή επιθετική λειτουργία και την αστοχία τους, στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι έπαιξαν χειρότερη άμυνα σε σχέση με το πρώτο, έχοντας κακή συνεννόηση μεταξύ τους, που οδήγησε σε εύκολα καλάθια για τη Ζαλγκίρις.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Τζέιμς Γκιστ έκανε το πέμπτο του φάουλ και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με το σκορ στο 69-61 υπέρ των Λιθουανών.

Ο Αμερικανός ήταν εκνευρισμένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και θεώρησε πως υπεύθυνοι για το φάουλ που έκανε στον Γουόλτον ήταν οι περιφερειακοί του Τριφυλλιού.

Πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο Αμερικανός έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη και Σον Κιλπάτρικ, εκτιμώντας ότι δε λειτούργησαν σωστά στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Γκιστ να ακολουθήσει τον αντίπαλό playmaker και να υποπέσει σε παράβαση.

Ο έμπειρος άσος ήταν έξαλλος με τους συμπαίκτες του, σε βαθμό που ξέσπασε όταν κάθισε στον πάγκο και άρχισε να «χτυπιέται». Κάτι που έπιασε και η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags