Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αξέλ Τουπάν: Προειδοποίησε για τη δυσκολία του ματς με τον Χολαργό ο Γάλλος
Μπάσκετ
| 2019-01-20 01:45:00

«Καμπανάκι» από Τουπάν ενόψει Χολαργού: «Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν...»

Sportdog Team
«Καμπανάκι» από Τουπάν ενόψει Χολαργού: «Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν...»

Δεν εφυσηχάζει ο άσος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Αξέλ Τουπάν: Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού προειδοποίησε για τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Χολαργό μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο όταν παίζεις εκτός έδρας.

Αναλυτικά το blog του Αξέλ Τουπάν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας!

Η εβδομάδα ξεκίνησε καλά για εμάς, με νίκη επί της Κhimki! Ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, γιατί ήταν εντός έδρας και έπρεπε οπωσδήποτε να τον κερδίσουμε.

Η Khimki, η οποία είναι καλή ομάδα, παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ και αυτό το στοιχείο την καθιστά επικίνδυνη για τους αντιπάλους της. Εμείς, όμως, μπορέσαμε κυρίως χάρη στην καλή άμυνα να πάρουμε τους δύο βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε.

Χθες είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και σήμερα θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον Χολαργό. Δεν παίζουμε στο σπίτι μας και όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ποτέ δεν είναι εύκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Επιπλέον, ο χρόνος προετοιμασίας μας είναι μικρός, όμως, θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε.

Από ‘κει και πέρα, όπως προανέφερα, χθες είχαμε ρεπό, όμως, εγώ πέρασα μεγάλο μέρος της μέρας μου στο γήπεδο. Δούλεψα με στόχο να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω λίγο ρυθμό. Δούλεψα πάνω στο σουτ και την τεχνική μου.

Επίσης, πήγα μια βόλτα στην Βουλιαγμένη και περπάτησα στην παραλία. Ήταν πολύ όμορφα και πολύ ήσυχα. Ήταν κάτι που πραγματικά απόλαυσα.

Με εκτίμηση
».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags