Facebook Pixel ΑΕΚ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκινητική ανακοίνωση από ΑΕΚ για Τσιτσιπά: «Δακρύσαμε σήμερα...»
Άλλα Σπορ
| 2019-01-20 16:38:00

Συγκινητική ανακοίνωση από ΑΕΚ για Τσιτσιπά: «Δακρύσαμε σήμερα...»

Sportdog Team
Συγκινητική ανακοίνωση από ΑΕΚ για Τσιτσιπά: «Δακρύσαμε σήμερα...»

Μεγάλη αποθέωση για τον Έλληνα τενίστα.

ΑΕΚ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Με μια συγκινητική ανακοίνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη του νίκη κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν οι λέξεις, ακόμη και οι ελληνικές, μοιάζουν φτωχές για να αποτυπώσουν συναισθήματα

Όταν η αυταπάρνηση δεν έχει άθλημα, αλλά έχει ως ζητούμενο το μεγαλείο της ψυχής, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και τις εργατοώρες εντατικής προσπάθειας.

Καθηλωμένη όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε σήμερα τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, τον δεδηλωμένο «Ενωσίτη», στην πολύωρη «μάχη» με το θρύλο της παγκόσμιας αντισφαίρισης Ρότζερ Φέντερερ. Και τον παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα, να τον κερδίζει 3-1 σετ. Και την έκανε να φουσκώσει από υπερηφάνεια και να βουρκώσει για τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού τένις. Γιατί δακρύσαμε σήμερα, Στέφανε... Από συγκίνηση. Από χαρά...

Σε εποχές δύσκολες για τη χώρα, το εθνικό φρόνημα, για άλλη μία φορά χάρη στο μεγάλο Έλληνα αθλητή, «εκτοξεύτηκε» εκεί, στην μακρινή Αυστραλία, των σπουδαίων Ελλήνων ομογενών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC -Διοίκηση, στελέχη και αγωνιστικό Τμήμα- αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί από καρδιάς τον Στέφανο και του εύχεται πρωτίστως υγεία για να έχει τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον να σηκώσει την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα.

Πανάξιος και ευλογημένος, Στέφανε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags