Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας - Χίμκι: Τελειώνει από την Χίμκι ο Μπαρτζώκας!
| 2019-01-21 14:16:00

Επιβεβαιώθηκε το σενάριο για Μπαρτζώκα - Παρελθόν από την Χίμκι!

Sportdog Team
Επιβεβαιώθηκε το σενάριο για Μπαρτζώκα - Παρελθόν από την Χίμκι!

Μεγάλη αίσθηση από αυτή την απόφαση της Χίμκι.

 

Γιώργος Μπαρτζώκας - Χίμκι: Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μετέδωσε πρώτος ο Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, περί αποχώρησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Χίμκι, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι!

Η απόφαση της ρωσικής ομάδας προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός στην πρώτη χρονιά του στο τιμόνι της, την οδήγησε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά και στους τελικούς της VTB League, που της έδωσε αυτόματα και τη δυνατότητα να παραμείνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Βέβαια, φέτος η πορεία της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη στην Ευρώπη, όπου μετράει ρεκόρ 7-12, έχοντας πάντως και αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς (Σβεντ και Γκιλ), όμως στην Ρωσία είναι δεύτερη με 11-2.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος είχε κάτσει ξανά στον πάγκο της Χίμκι από το 2011 μέχρι το 2016.

Ο γενικός διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία. Κάτω από την καθοδήγησή του πέρσι είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα φτάνοντας στα play offs. Εκτιμούμε τη συμβολή του στην πρόοδο του κλαμπ. Δυστυχώς φέτος τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της διοίκησης, των χορηγών και των φιλάθλων.

Ξέρουμε πως τα προβλήματα μέσα στην ομάδα δεν περιορίζονται στο ρόλο και τις δράσεις του προπονητή, αλλά προκειμένου να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα, πήραμε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags