Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζέιμς Γκιστ: Μεγάλη ατάκα Γκιστ για Καλάθη!
| 2019-01-23 12:08:00

Μεγάλη ατάκα Γκιστ για Καλάθη: «Όλοι στην Ευρώπη θέλουν να σταματήσουν το...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Γκιστ για Καλάθη: «Όλοι στην Ευρώπη θέλουν να σταματήσουν το...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τον μεγάλο του στόχο ο Αμερικανός.

Παναθηναϊκός - Τζέιμς Γκιστ: Συνέντευξη στο κανάλι της Ευρωλίγκας έδωσε ο Τζέιμς Γκιστ και τόνισε ότι μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας, ενώ αποθέωσε και τον Νικ Καλάθη για το pick and roll του!

Ο Αμερικανός άσος μίλησε αρχικά για την περσινή σειρά των πλέι-οφ με την Ρεάλ, λέγοντας: «Ήταν πολύ δύσκολη. Και εκείνοι ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια μίλησε για την συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη, τονίζοντας: «Είναι πολύ εύκολο για μας. Δεν φοβάται να κάνει λάθος όταν πετάει τη μπάλα. Είναι κάτι που έχουμε μεταξύ μας και το οποίο δεν το έχουμε πολλοί παίκτες μεταξύ τους στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Νικ Καλάθης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλούν για τον Γκιστ, ο οποίος μίλησε και για τον μεγάλο του στόχο: «Τα έξι αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα. Το να πας στο Final Four δεν είναι αρκετό. Θέλω να κερδίσω την Euroleague και να κρατήσω αυτό το τρόπαιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags