Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Έβγαλε την είδηση για παίκτη ο Μπλατ!
Μπάσκετ
| 2019-01-31 23:51:00

Έβγαλε την είδηση για παίκτη ο Μπλατ: «Ίσως μας λείπει ένας...» - Τι είπε για ΛεΝτέι και κόσμο

Sportdog Team
Έβγαλε την είδηση για παίκτη ο Μπλατ: «Ίσως μας λείπει ένας...» - Τι είπε για ΛεΝτέι και κόσμο

Όλα όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 76-55 από την Μπαρτσελόνα και ο Ντέιβιντ Μπλατ στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συζήτηση για μία προσθήκη.

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η μεγάλη διαφορά της αναμέτρησης. Μετά από αυτό, απλά τους κυνηγούσαμε στο σκορ. Συγνώμη στους φιλάθλους μας, που ήρθαν να μας υποστηρίξουν και δεν μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε. Ήταν μία κακή ήττα για εμάς και μας αναγκάζει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να επιστρέψουμε στον τρόπο που παίζαμε μπάσκετ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Αύριο είναι μία άλλη μέρα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, προτού προσθέσει:

«Στο τέλος της ημέρας, η Μπαρτσελόνα σκόραρε 76 πόντους. Αν δεν κάνω λάθος, σκοράρουν 74 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια που χάνει. Ο Πάνγκος είχε 7-8 πόντους, δεν νομίζω πως μας πλήγωσαν οι αντίπαλοι γκαρντ. Συνολικά, δεν μας πλήγωσαν τόσο πολύ, τουλάχιστον σε αυτά που περιμέναμε. Αυτό που μας πλήγωσε, ήταν η κακή μας επίθεση. Μας έκοψαν από νωρίς τα "φτερά" με την επιθετική τους άμυνα και μετά απλά κυνηγούσαμε το σκορ. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μπορώ να πω πως η επίθεσή μας ήταν "φτωχή" και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι'αυτό».

Σχετικά με τα λίγα λεπτά συμμετοχής του Ζακ ΛεΝτέι, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Μερικές φορές έχεις κάποιο ένστικτο για έναν παίκτη, για το τι θα σου δώσει και τι όχι. Παίρνεις μία απόφαση με βάση αυτά που νιώθεις. Τα νούμερα το δείχνουν αυτό. Έχει παίξει πολύ καλά παιχνίδια, θα παίξει και άλλα καλά παιχνίδια, απλά σήμερα δεν ήταν αυτή η μέρα. Είναι μερικά πράγματα που δεν φαίνονται στα στατιστικά, υπάρχουν μερικές ειδικές καταστάσεις. Αυτή ήταν η γενική αίσθησή μου».

Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική κίνηση, ο Μπλατ: «Σας προτείνω να κοιτάξετε το μέλλον. Η ιστορία δεν σου λύνει τα προβλήματα, αυτό ισχύει και σε εμάς. Μπορεί να μας λείπει ένας παίκτης. Πρέπει να συζητήσουμε και να σκεφτούμε, θα δούμε. Είμαστε σε κακό μομέντουμ, πρέπει να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags