Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ο Γιώργος Μπόγρης πήρε θέση για την ήττα!
| 2019-02-01 07:48:00

Τρομερή δήλωση Μπόγρη για Ολυμπιακό - Τα είπε έξω από τα δόντια - Να την διαβάσουν ΟΛΟΙ!

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση Μπόγρη για Ολυμπιακό - Τα είπε έξω από τα δόντια - Να την διαβάσουν ΟΛΟΙ!

Μίλησε με το χέρι στην καρδιά!

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ο Γιώργος Μπόγρης πήρε θέση για την ήττα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόγρη: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για έναν τέτοιο ‘τελικό’. Η αρχή δείχνει πολλά για το πως μπήκαμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, βάλαμε και τον κόσμο στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η αντίδρασή μας ήταν απαράδεκτη. 

Ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς, Για την επίθεση δε με νοιάζει. Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ ‘διαβασμένη’ και πολύ σκληρή. Πρέπει να το δούμε, γιατί δεν ήταν η πρώτη ομάδα που ήταν πιο επιθετική από εμάς και μας έβγαλε από το παιχνίδι μας. Πληρώσαμε το ότι ήμασταν πιο soft. Αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν Ολυμπιακός. Πρέπει να βελτιωθούμε για την επόμενη φορά». 

Μιλώντας για την εικόνα της ομάδας ανέφερε: «Η έλλειψη ενέργειας είναι ένα στοιχείο που δεν το είχε δείξει κι αυτήν είναι η απογοήτευση. Έχουμε δώσει κι άλλα τέτοια ματς, αλλά, δίνοντας και την ψυχή μας,τα είχαμε καταφέρει. Αυτή είναι λάθος νοοτροπία, πήγαμε να πάρουμε το ματς μόνον με την επίθεση και ήταν σα να θέλαμε να περάσει απλά το ματς, να φύγουμε». 

Αναφορικά με τον αντίπαλο είπε: «Η Μπαρτσελόνα μπήκε συγκεντρωμένη έπαιξε συγκεντρωμένα και σκληρά. Το ροτέισον δεν έχει σημασία. Η αμυντική μας συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. Χαμένα ριμπάουντ, οδηγίες που δεν ακολουθήθηκαν, ομαδικά φάουλ διαθέσιμα στο τελευταίο λεπτό. Να γίνουμε πιο σκληροί, όλα τα υπόλοιπα είναι να ΄χαμε να λέγαμε». 

Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε: «Για μας, ήταν ‘τελικός Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε ντέρμπι, έχουμε χαρακτήρα κι αν πάρουμε σαν οδηγό τον αποψινό αγώνα, βγάλουμε χαρακτήρα, βάλουμε τον εγωισμό μας κάτω από την ομάδα, τότε δε θα μπορεί να μας σταματήσει κανείς. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που μας "αγκάλιασε", παρά την απογοητευτική εμφάνιση. Κι όσοι έφυγαν πιο νωρίς να ξέρουν πως εμείς θα τους δεχτούμε στην αγκαλιά μας όταν επιστρέψουν για να πανηγυρίσουμε μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags