Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Ακύρωσε το ρεπό της Παρασκευής μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα
Μπάσκετ
| 2019-02-01 19:06:00

«Τρελαμένος» ο Μπλατ μετά το κάζο με Μπαρτσελόνα - Την... πλήρωσαν οι παίκτες - Μεγάλο «χουνέρι»!

Sportdog Team
«Τρελαμένος» ο Μπλατ μετά το κάζο με Μπαρτσελόνα - Την... πλήρωσαν οι παίκτες - Μεγάλο «χουνέρι»!

Πήρε... ανάποδες και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ο έμπειρος τεχνικός!

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκεια της Ευρωλίγκας, οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν με… κάτω τα χέρια από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Η «βαριά» ήττα με 76-55 και η τραγική εικόνα της ομάδας εκνεύρισαν πολύ τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος επεφύλασσε μεγάλο «χουνέρι» στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, για τους Πειραιώτες υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό για την Παρασκευή, όμως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα ο Μπλατ πήρε… ανάποδες και ανακοίνωσε πως το ρεπό ακυρώνεται και πως η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά!

Συνεπώς, οι παίκτες έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να τους δείχνει βίντεο, αναλύοντας τα πολλά λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο Μπλατ ήταν πιο… αγριεμένος σε σχέση με τη συνηθισμένη του συμπεριφορά, θέλοντας να περάσει σαφές μήνυμα στους μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών.

Εν συνεχεία, έγινε κουβέντα μεταξύ των παικτών και του προπονητικού τιμ και η ομάδα έκανε προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο τραυματίας, Κώστας Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: «Τελειωμένος» από τώρα ο Μήτρογλου στη Γαλατά - Στον... κουβά 5 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags