Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη-θρίλερ η Αρμάνι, δεν έκανε το... χατίρι στον ΠΑΟ η Γκραν Κανάρια - Απίστευτα διαιτητικά όργια!
Μπάσκετ
| 2019-02-02 00:22:00

Νίκη-θρίλερ η Αρμάνι, δεν έκανε το... χατίρι στον ΠΑΟ η Γκραν Κανάρια - Απίστευτα διαιτητικά όργια!

Sportdog Team
Νίκη-θρίλερ η Αρμάνι, δεν έκανε το... χατίρι στον ΠΑΟ η Γκραν Κανάρια - Απίστευτα διαιτητικά όργια!

Μεγάλο διπλό για τους Ιταλούς στην παράταση με 106-104.

Euroleague: Η Γκραν Κανάρια έβαλε στο καναβάτσο το Μιλάνο, όμως μια διαιτησία-ντροπή για την Ευρωλίγκα χάρισε ετσιθελικά τη νίκη στους Ιταλούς (106-104) παίρνοντας τους από το χέρι στην παράταση.

Οι Ισπανοί παιζοντας απέναντι σε 8 αντιπάλους κατέθεσαν ψυχή, έβαζαν μεγάλα σουτ κι είχαν και την ευκαιρία να πάρουν το ματς με τρίποντο στην εκπνοή, αλλά ο Έρικσον από τα 8,5 μέτρα αστόχησε. Απέναντι τους είχαν έναν εκπληκτικό Νάναλι και τρεις διαιτητές που έκαναν... τρομερά πράγματα στην παράταση και κατά σύμπτωση όλα τα λάθη τους ήταν υπέρ του Μιλάνο στην παράταση, μοιράζοντας βολές και κατοχές από το πουθενά.

Η νίκη της Αρμάνι Μιλάνο στα Κανάρια Νησιά έστειλε στο 10-11 την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι και δυσκολεύει το έργο του Παναθηναϊκού για μια θέση στην πρώτη οκτάδα, με τους Ιταλούς να είναι ισόβαθμοι με την Μπάγερν Μονάχου στην 8η θέση της κατάταξης. Την ίδια στιγμή, η Γκραν Κανάρια, που «άγγιξε» μια πολύ σπουδαία νίκη, υποχώρησε στο 6-15 και είναι ισόβαθμη με την Μπουντούτσνοστ.

Τα δεκάλεπτα: 28-27, 46-39, 67-68, 89-89, 104-106.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags