Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Τρομερές δηλώσεις Βουγιούκα για Καλάθη και Πιτίνο
| 2019-02-02 11:52:00

Άφωνος με Καλάθη ο Βουγιούκας - Ατακάρα για Πιτίνο: «Μου είπε μπροστά σε όλους ότι...»!

Sportdog Team
Άφωνος με Καλάθη ο Βουγιούκας - Ατακάρα για Πιτίνο: «Μου είπε μπροστά σε όλους ότι...»!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον σέντερ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, μίλησε για τον Ρικ Πιτίνο, αλλά και το εκτός έδρας... σύνδρομο του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

- Εξαιρετική απόδοση από τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση που η νίκη ήταν απαραίτητη.

«Εδώ που φτάσαμε, κάθε νίκη είναι απαραίτητη. Δυστυχώς είχαμε τρεις σερί εκτός έδρας ήττες, οπότε σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα η νίκη απέναντι στην Αναντολού ήταν μονόδρομος. Ευτυχώς η επιτυχία ήρθε. Ο Νικ Καλάθης ήταν εξαιρετικός και χαίρομαι που έπαιξα κι εγώ μετά από αρκετά ματς για να έχω μία συνεισφορά στο παιχνίδι».

- Η απόδοσή σου απέναντι στην Αναντολού Εφές ήταν μία προσωπική απάντηση ή καλύτερα δικαίωση; Ο Πιτίνο δεν σου έδινε χρόνο συμμετοχής στην Euroleague.

«Μου είχε πει εδώ και δύο μέρες ο κόουτς ότι θα με ξεκινούσε βασικό. Μου ακούστηκε λίγο παράξενη η απόφασή του, καθώς είχα απουσιάσει σε επτά ματς. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που είχα αγωνιστεί στην Euroleague ήταν στο παιχνίδι της Μαδρίτης. Μακάρι να πατήσω σε αυτό το παιχνίδι και να έχω ανάλογη συνέχεια. Υπάρχει απογοήτευση για τη μη χρησιμοποίησή μου. Μπορεί να είμαι 33 χρονών, αλλά, όταν είσαι παίκτης, θέλεις να παίζεις, όχι να κάθεσαι στον πάγκο. Αν συμβαίνει το τελευταίο, τότε ήρθε η ώρα να τελειώσεις ή να πας σε μία ομάδα που δεν έχει στόχους και πίεση».

- Ο Πιτίνο τι σου είπε μετά το ματς για την απόδοσή σου;

«Μου είπε στο τέλος μπροστά σε όλους ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος για τον τρόπο που δούλεψα στην προπόνηση και είχα θετική συμπεριφορά και ότι μέσα από αυτό κέρδισα την συμμετοχή μου. Μέχρι πρότινος είχαμε πέντε πεντάρια, αλλά ευνοήθηκα από την απουσία του Πέιν».

- Για το εκτός έδρας «σύνδρομο»;

«Ειδικά εκτός έδρας είμαστε μία ομάδα που, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, κατεβάζουμε το καλάθι και ακολουθεί μία αγωνιστική κατρακύλα. Το ένα λάθος φέρνει το άλλο. Το θετικό είναι ότι στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς που χάσαμε ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δεν το αφήσαμε. Θα πρέπει στη συνέχεια να έχουμε τύχη. Τώρα ακολουθεί η Φενερμπαχτσέ και, όπως είδαμε και στο Μόναχο, όπου ηττήθηκε από την Μπάγερν, δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς τον τραυματία Βεσελι».

- Για τη δήλωση του Πιτίνο ότι η στατιστική δεν είναι με το μέρος σας, όσον αφορά στην πρόκριση στα πλέι οφ, συμφωνείς;

«Μας το λέει συνέχεια και μπορεί να είναι και mind game. Έχει πει ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά έχουμε τον τρόπο -μαθηματικά- να προκριθούμε. Εμείς θα δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί άλλο παιχνίδι».

- Τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο;

«Οι αλλαγές φαίνονται. Έχει αλλάξει όλη την επίθεση της ομάδας. Μέσα σε μία εβδομάδα είχε αλλάξει όλα τα συστήματα. Στην άμυνα έχει αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι ένας προπονητής με τεράστια εμπειρία σε κολεγιακό πρωτάθλημα και ΝΒΑ και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε το σκεπτικό του».

-Για την εξαιρετική εμφάνιση του Νικ Καλάθη;

«Ήταν εξαιρετικός, ενώ ήταν εύστοχος και στα τρίποντα. Γενικά δεν τον θεωρείς σουτέρ, αλλά φέτος έχει μία δυσκολία παραπάνω. Παίρνει κάποια δύσκολα σουτ όταν τελειώνει η επίθεση και δεν του βγαίνουν. Σήμερα (1/2), όμως, ήταν πάρα πολύ καλός. Πλησίασε το τριπλ νταμπλ. Εξαιρετικός, δεν έχω κάτι άλλο να πω για τον Νικ... ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags