Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Τι απάντησε ο Μπλατ για το ενδεχόμενο μεταγραφής
Μπάσκετ
| 2019-02-03 18:00:00

Θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός; - Ατάκα με νόημα για τις μεταγραφές από τον Μπλατ

Sportdog Team
Θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός; - Ατάκα με νόημα για τις μεταγραφές από τον Μπλατ

Μεταγραφική «αποκάλυψη» από τον τεχνικό των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 73-53 του Ήφαιστου Λήμνου και ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής ενίσχυσης και άφησε να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη μόνο αν βρει τον κατάλληλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαια. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είνα περήφανο για τη Λήμνο. Είναι καλό για κάθε ομάδα που παίζει μπάσκετ. Μου άρεσε κι εμένα. Υπήρχε πολύς ενθουσιασμός.

Είναι καλό σημάδι πως βγήκαν παίκτες μπροστά από τη στιγμή που είχαμε 3 απουσίες βασικών παικτών. Παίξαμε σε μια έδρα που είχε κερδίσει μόνο μία ομάδα πριν από εμάς. 

Πρέπει να απαντάς στις κακές μέρες. Εμείς είχαμε μια κακή μέρα. Έπρεπε να ανταποκριθούμε. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε μια κακή βραδιά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά βγήκαμε έξω και απαντήσαμε.

 
 

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Όταν πας να φας έξω πάντα θες το καλύτερο. Εάν το βρεις το παίρνεις, εάν όχι δεν το παίρνεις. Αυτό κάνουμε κι εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags