Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέο "μπαμ" με ψηλό μετά τον Ουέμπερ - Φέρνει μεταγραφή ο... Λάνγκφορντ!
| 2019-02-05 19:45:00

Νέο "μπαμ" με ψηλό στον Ολυμπιακό μετά τον Ουέμπερ - Φέρνει μεταγραφή στον ΠΑΟ ο... Λάνγκφορντ!

του Pick n' Scroll
Νέο "μπαμ" με ψηλό στον Ολυμπιακό μετά τον Ουέμπερ - Φέρνει μεταγραφή στον ΠΑΟ ο... Λάνγκφορντ!

Όλoι στην τσίτα στο ΣΕΦ, απόφαση-φωτιά στο ΟΑΚΑ. Χαμός...

Ο Ολυμπιακός, μετά από αργοπορία, κλείνει το θέμα της μεταγραφής με την απόκτηση του Μπριάντε Ουέμπερ. Δεν αποκλείεται να πάει και για ψηλό, κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Η προθεσμία για μεταγραφή στην Ευρωλίγκα είναι μέχρι τις 28 του Φλεβάρη, οπότε υπάρχει χρόνος ακόμα.

Χρόνος υπάρχει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι με μείον έναν παίκτη. Είχε τον Παππά και τον Λάνγκφορντ, πλέον έχει μόνο τον Κιλπάτρικ. Και με ένα "2άρι" δεν βγαίνει η σεζόν. Οσο καλός και να είναι ο Κιλπάτρικ.

Οι πρωταθλητές περιμένουν τον Λάνγκφορντ να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, αλλά είναι ακόμα στο περίμενε. Είκοσι μέρες είχαν πει στην αρχή ότι θα λείψει, τελικώς πάμε να κλείσουμε ενάμιση μήνα. Και αν θα επιστρέψει ο έμπειρος Αμερικάνος, σε τι κατάσταση θα είναι, μετά από τόσο καιρό απραξίας και οδεύοντας στα 36 του χρόνια;



Στον Παναθηναϊκό δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και παρακολουθούν την αγορά. Στο τέλος μπορεί να μην κάνουν τίποτα. Αλλά θέλουν να είναι πανέτοιμοι, αν τελικώς αποφασιστεί να γίνει μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει τώρα εφτά ξένους, μετά την αποχώρηση του Στεφάν Λάσμε. Οι έξι από αυτούς μπορούν να παίξουν στις εγχώριες διοργανώσεις. Αν γίνει μεταγραφή, όμως, δεν θα γίνουν οκτώ οι ξένοι, γιατί την ίδια ώρα θα απομακρυνθεί ο Λάνγκφορντ.

Μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση και το αν τελικά οι "πράσινοι" θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη περιφερειακού. 

* Ακολουθήστε τον Pick n' Scroll στη στήλη του στο Twitter με ένα "κλικ" ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags