Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερές ατάκες Μπλατ για Σφαιρόπουλο και... Τζον Τραβόλτα
| 2019-02-06 17:08:00

Φοβερές ατάκες Μπλατ για Σφαιρόπουλο και... Τζον Τραβόλτα - «Ντρίμπλα» για τον Ουέμπερ

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μπλατ για Σφαιρόπουλο και... Τζον Τραβόλτα - «Ντρίμπλα» για τον Ουέμπερ

Τι είπε για Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου ενόψει Μακάμπι.

Ολυμπιακός: Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για την κατάσταση των τραυματιών, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστας Παπανικολάου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι και τόνισε πως ελπίζει να προλάβουν το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κέφια, καθώς είπε μεταξύ άλλων πως του έχουν πει πως έχει ομοιότητα με τον Νίκολας Κέιτζ, όμως θα προτιμούσε να μοιάζει στον Τζον Τραβόλτα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

"Προφανώς είναι ένα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ βελτιωμένη και παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα της Nova.

Για τη μονομαχία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και το αν η συγκεκριμένη κατάσταση τού θυμίζει την ταινία "Face off". "Έχω δει την ταινία. Είναι μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μου έχουν πει ότι μοιάζω στον Νίκολας Κέιτζ, αλλά προτιμώ να είμαι ο Τραβόλτα. Αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία, όπως σημασία δεν έχει το ότι θα αντιμετωπίσω τον Σφαιρόπουλο. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι και αυτό σκέφτομαι",

Για την κατάσταση των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κώστα Παπανικολάου:"Ελπίζω πως θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν".

Για τον Μπριάντε Γουέμπερ: "Αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έπειτα από αυτό θα μπορώ να σας μιλήσω για τον νέο παίκτη με ευχαρίστηση".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags