Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Επικός Πιτίνο για Σλούκα και Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη για Λάνγκφορντ!
Μπάσκετ
| 2019-02-07 16:20:00

Επικός Πιτίνο για Σλούκα και Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη για Λάνγκφορντ!

Sportdog Team
Επικός Πιτίνο για Σλούκα και Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη για Λάνγκφορντ!

Απολαυστικός και πάλι στις δηλώσεις του ο Αμερικανός προπονητής.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Στην αποκάλυψη ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ επιστρέφει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς προχώρησε ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη, για το παιχνίδι με την Φενέρ.

Επίσης, τόνισε ότι ο Γκιστ θα παίξει κανονικά, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και εξήγησε ότι προσπαθεί να βελτιώσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Αρχικά είπε στην κάμερα της NOVA:

«Η Φενέρμπαχτσε έχει τον Σλούκα, που είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Euroleague. Είναι ομάδα με εμπειρία και γι αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη θα πρέπει σε όλους τους τομείς να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει την τακτική μας και πρέπει να την ακολουθήσουμε σε άμυνα και επίθεση». 

Για την απουσία του Βεσελι: «Το χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων είναι πως στηρίζονται σε πολλούς παίκτες και όχι σε έναν που μπορεί να λείψει από το παιχνίδι. Είναι ομάδα ταλαντούχα που μπορεί να καλύψει τα κενά. Εάν από τον Παναθηναϊκό έλειπε ο Καλάθης θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Η απώλεια του Βέσελι δεν αλλάζει τακτικά την ομάδα του, γιατί έχει πολλές λύσεις και μπορεί να καλύψει τα κενά».

Για την κατάσταση του Γκιστ: «Ο Γκιστ θα παίξει. Ο Λάνγκφορντ απέχει μία εβδομάδα από την προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ με τον Αντετοκούνμπο στο σουτ και είμαι σίγουρος πως θα τον βελτιώσουμε. Δουλεύει σκληρά και θα πάρει καιρό για το σουτ. Ξέρω όμως ότι μπορώ να τον κάνω καλύτερο σουτέρ και να τον βελτιώσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags