Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σον Κιλπάτρικ: Σκληρή αυτοκριτική από τον Αμερικανό μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε
Μπάσκετ
| 2019-02-08 23:16:00

Σκληρή αυτοκριτική από Κιλπάτρικ: "Δεν επιτρέπεται να..." - Ατάκα για Γκιστ

Sportdog Team
Σκληρή αυτοκριτική από Κιλπάτρικ: "Δεν επιτρέπεται να..." - Ατάκα για Γκιστ

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός συνετρίβη από τη Φενέρμπαχτσε και ο Σον Κιλπάτρικ δεν έψαξε για δικαιολογίες, καθώς παραδέχθηκε ότι οι Πράσινοι δεν έπαιξαν όπως έπρεπε και προέβησαν σε κακές επιλογές.

Όπως τόνισε ο Αμερικανός οι Πράσινοι έπρεπε να παίξουν "σα να μην υπάρχει αύριο" και δεν το έκαναν, ενώ δεν ακολούθησαν ούτε τη συμβουλή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τους είπε να παίξουν "με απόγνωση".

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

"Νομίζω ότι όπως είπε ο προπονητής έπρεπε να ήμασταν σαν να μην υπάρχει αύριο. Κάναμε πολλά λάθη σε μία έδρα όπως αυτή δεν επιτρέπεται. Κάναμε τρελές πασες. Εγώ προσώπικα θέλω να είμαι επιθετικός και όσο το πετυχαίνω τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα. Θέλω να έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου μετά από πικ εν ρολο. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, αλλά δεν το πετύχαμε και είναι απογοητευτικό. Ο Γκιστ είπε να παίξουμε με απόγνωση. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι πνευματικά εκτός έδρας, ούτε έχουμε ένταση. Ο αντίπαλος πήρε τα λάθη μας και έβαλε λέι απ και τρίποντα. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας και με ένα δύσκολο κοινό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags