Facebook Pixel Χαμός με το ηχητικό του Πρίντεζη: Υποψίες για 2 παραιτήσεις
Μπάσκετ
| 2019-02-11 18:24:00

Χαμός με το ηχητικό Πρίντεζη - "Υποψίες" για δύο - Τρελαμένος ο υπαρχηγός - Όλη η αλήθεια

του Pick n' Scroll
Χαμός με το ηχητικό Πρίντεζη - "Υποψίες" για δύο - Τρελαμένος ο υπαρχηγός - Όλη η αλήθεια

Άνω-κάτω το λιμάνι πριν τον ΠΑΟ. Οργή για τον... προδότη!

Ολυμπιακός - Γιώργος Πρίντεζης: Μέσα στο χαμό από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ένα όχι ακριβώς μπασκετικό θέμα ήρθε να ταράξει την επικαιρότητα.

Πρόκειται για ένα ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε με τον Γιώργο Πρίντεζη να περιγράφει στους συμπαίκτες του, στην ομαδική συνομιλία τους στο Whatsapp, τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπάρχουν στο οικονομικό και την πρόθεσή του να μην κατέβει στο παιχνίδι με τη Χίμκι.

 «Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με τη Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. 

Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα. Πιστεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δε βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς ότι είμαι εκτός ομάδας επ' αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες...», ανέφερε σχετικά.

Τελικώς ο Πρίντεζης έπαιξε με τη Χίμκι, αλλά όχι στο επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Από το ματς με τους Πατρινούς δεν έλειψε λόγω τραυματισμού. Προφανώς η απουσία του είχε να κάνει με το τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα.

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει τεράστιες καθυστερήσεις στο οικονομικό, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πλέον στην υπόθεση είναι πώς κυκλοφόρησε αυτό το ηχητικό, το οποίο το είχαν μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αναφέρθηκε το όνομα του Βασίλη Τολιόπουλου, αλλά ο παίκτης πλέον του Αρη τοποθετήθηκε και ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση.

Οι... υποψίες πάνε σε δύο άλλους παίκτες, με τον Πρίντεζη να λέει ότι «έχει γίνει παράνομα αυτό το πράγμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Πιστεύω στο μέλλον να δούμε πώς έγινε».

Οπως και να έχει, το θέμα έχει φέρει αναταραχή στις τάξεις του Ολυμπιακού. Και όχι λόγω των δεδομένων οικονομικών προβλημάτων, όσο για το γεγονός ότι μία πριβέ συνομιλία βγήκε στην επιφάνεια και μάλιστα αφορά ηχητικό ντοκουμέντο. Και όχι λόγια, που μπορεί να διαψευστούν. Το ηχητικό ντοκουμέντο βλέπετε δεν μπορεί να διαψευστεί. Αλλωστε, ο Πρίντεζης δεν είπε ότι δεν είναι αυτός στη συνομιλία. Δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έπαιζε με τον Εργοτέλη - Πρώτη φορά το βλέπω - Δεν τραβάει, τι τον βάζεις; - Ξεχωρίζω δύο του ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags