Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γιατί ξέσπασαν οι Αγγελόπουλοι
| 2019-02-12 17:10:00

Γιατί ξέσπασαν οι Αγγελόπουλοι - "Άρρωστος" Ολυμπιακός - Αδικία οπαδών - Τι ισχύει με τις πληρωμές

του Pick n' Scroll
Γιατί ξέσπασαν οι Αγγελόπουλοι - "Άρρωστος" Ολυμπιακός - Αδικία οπαδών - Τι ισχύει με τις πληρωμές

Τρελάθηκαν τα αφεντικά και έρχεται... τσουνάμι. Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καιρό είχαμε να δούμε δημόσια μάχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους αφούς Αγγελόπουλους. Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου, οι δύο πλευρές είναι και πάλι στα χαρακώματα και ουδείς μπορεί να εκτιμήσει μέχρι πού θα πάει η βαλίτσα.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι το σάιτ newsbomb έβγαλε στον αέρα ηχητικό ντοκουμέντο με τον Γιώργο Πρίντεζη να λέει στους συμπαίκτες του ότι δεν προτίθεται να παίξει με τη Χίμκι, λόγω των δεδομένων οικονομικών προβλημάτων της ΚΑΕ.

Το εν λόγω σάιτ είναι ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου, ενώ δεν τίθεται θέμα βεβαίως το ντοκουμέντο να είναι παραποιημένο. Είναι πραγματικό και το παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Πρίντεζης.

Πριν από λίγη ώρα οι αφοί Αγγελόπουλοι έβγαλαν επίσημη δήλωση, αναφέροντας τη στήριξή τους στον Πρίντεζη. Και το έκαναν, γιατί αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού τα έβαλαν με τον διεθνή φόργουορντ, επειδή απείλησε να παρατήσει την ομάδα. 

Κατάσταση που είναι άδικη για έναν παίκτη, που έδωσε και δίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, είναι ούτως ή άλλως «άρρωστος» Ολυμπιακός, και κατά το παρελθόν έχει απορρίψει πολύ μεγαλύτερες προτάσεις για να μείνει στην αγαπημένη του ομάδα.



Αλήθεια τι θα έκανε ένας από εσάς αν ήταν σχεδόν ένα χρόνο απλήρωτος; Το ότι ο Πρίντεζης παίρνει τρομερά περισσότερα χρήματα από έναν απλό εργαζόμενο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώνεται κιόλας. Είναι μία συμφωνημένη κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών που πρέπει να τηρείται. Και αν υπάρχει μία καθυστέρηση 4-5 μηνών (όπως συνήθως συμβαίνει στον Ολυμπιακό), έχειν καλώς. Οταν πάμε, όμως, κοντά στον ένα χρόνο, το σχοινί κάπου σπάει.

Εν τέλει ο Πρίντεζης δεν έκανε πραγματικότητα την απειλή του με τους διοικούντες να καταγράφουν στη δήλωσή τους την αγάπη που του έχουν, καθώς και τη στήριξή τους. Και για να λέγονται τα πράγματα, όπως είναι, όλα αυτά τα χρόνια των Αγγελόπουλων, ουδείς έχει χάσει τα χρήματά του. Απλά τώρα οι καθυστερήσεις έχουν ξεφύγει, λόγω της διαμάχης των δύο αδερφών με τον πατέρα τους.

Και αν δεν λυθεί αυτό το θέμα, ουδείς γνωρίζει πώς θα αντιμετωπιστούν οι οφειλές σε προπονητές, παίκτες και σία. Και γενικότερα ποιο θα είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. 

Παράλληλα, στη δήλωσή τους οι Αγγελόπουλοι άφησαν αιχμές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέροντας εμμέσως ότι ζήτησε από τον Νικ Καλάθη να μειώσει τις αποδοχές του. Είναι βέβαια ότι δεν θα αργήσει η απάντηση του Γιαννακόπουλου και εκτιμάται ότι θα είναι πολύ «καυτή»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags