Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Βολές" Μάνου Παπαδόπουλου για την αποχώρηση των Πειραιωτών
Μπάσκετ
| 2019-02-13 21:49:00

"Βολές" Παπαδόπουλου κατά Ολυμπιακού: "Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο - Ψάχνουν δικαιολογία..."

Sportdog Team
"Βολές" Παπαδόπουλου κατά Ολυμπιακού: "Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο - Ψάχνουν δικαιολογία..."

"Καρφιά" από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι έφυγαν από το ΟΑΚΑ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς πήραν την απόφαση να μην κατεβούν στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εξέφρασε την άποψή ότι οι διοικούντες του Ολυμπιακού έψαχναν μια δικαιολογία για να αποχωρήσουν, ενώ τόνισε με νόημα πως "μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο".

«Κοιτάξτε. Όλοι έχουμε μία έκπληξη γι' αυτό που συνέβη. Προσπαθούν να βρουν κάποια δικαιολογία για αυτό που έγινε. Αφού δεν μπόρεσαν να την βρουν στην ατμόσμφαιρα, που ήταν υποδειγματική, προσπαθούν να το ρίξουν κάπου αλλού και συγκεκριμένα στη διαιτησία. Σε μία τέτοια αντιπαλότητα, την οποία γνωρίζουμε, οι περισσότεροι αγώνες δεν θα έπρεπε καν να αρχίζουν, γιατί όλοι βλέπουμε με πράσινα και κόκκινα γυαλιά. Όταν δεν σεβόμαστε τους παίκτες και τους αντιπάλους μας και μετράμε τα φάουλ, δεν θα τελείωνε κανένα ματς. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο σήμερα. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Κι εμείς χάσαμε με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ. Είναι τυπικά παιχνίδια έδρας, στα οποία όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θα περιμένω να δω πώς θα το αντιμετωπίσουν οι αθλητικές αρχές, γιατί αν είναι να πετάμε λευκή πετσέτα κάθε φορά που χάνουμε, αυτό θα παραπέμπει σε άλλο σπορ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags