Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στις 16 Μαρτίου το επόμενο ντέρμπι, αντιμέτωπος με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2019-02-14 18:33:00

Θα γίνει χαμός - Τότε είναι το επόμενο ντέρμπι "αιωνίων" - Θα ρίξουν τη... βόμβα οι Αγγελόπουλοι;

Sportdog Team
Θα γίνει χαμός - Τότε είναι το επόμενο ντέρμπι "αιωνίων" - Θα ρίξουν τη... βόμβα οι Αγγελόπουλοι;

Αντιμέτωπος με σοβαρές συνέπειες ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόφαση των Πειραιωτών να αποχωρήσουν στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας είχε ως συνέπεια την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού και την τιμωρία των Ερυθρολεύκων μα αφαίρεσης ενός έως έξι βαθμών στο πρωτάθλημα.

Πριν λίγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε -μεταξύ άλλων- πως δεν προτίθεται να κατέβει σε άλλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς την παρουσία ξένων διαιτητών.

Η εξέλιξη αυτή προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο επόμενο ντέρμπι "αιωνίων" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 16 Μαρτίου.

Και αυτό γιατί ο κανονισμός σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να μην αγωνιστούν στην αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικός και προβλέπει διαγραφή για έναν χρόνο από τα μητρώα της ΕΟΚ και στέρηση δικαιώματος να παίζουν στις εθνικές κατηγορίες.

Συνεπώς, εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν πράξη αυτό που δήλωσαν και δεν κατεβάσουν την ομάδα στο παρκέ, το ντέρμπι της 16ης Μαρτίου θα σημάνει αυτόματα τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags