Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κυνηγούν την παραδειγματική τιμωρία των Πειραιωτών οι Πράσινοι
Μπάσκετ
| 2019-02-15 17:47:00

"Χαμός" στο μπάσκετ - Κυνηγά την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Τι ετοιμάζει

Sportdog Team
"Χαμός" στο μπάσκετ - Κυνηγά την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Τι ετοιμάζει

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη... μάχη των "αιωνίων".

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι Ερυθρόλευκοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ημίχρονο.

Οι Πειραιώτες ζήτησαν να τιμωρηθούν με την μικρότερη προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή την αφαίρεση ενός βαθμού, γεγονός που προκάλεσε απορίες στις τάξεις του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δήλωναν ότι δεν τους απασχολεί το ποια ποινή θα τους επιβληθεί.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι θα συμβεί στο επόμενο ντέρμπι, αφού η ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε με επίσημη ανακοίνωση ότι δεν θα ξανακατέβει σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι κάνουν πράξη τα όσα δήλωσαν και δεν αγωνιστούν, θεωρείται δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα κυνηγήσουν την παραδειγματική τιμωρία των αντιπάλων τους. Η πλευρά του Τριφυλλιού ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά σε κάθε κατεύθυνση απαιτώντας τις μέγιστες προβλεπόμενες ποινές, εάν ο Ολυμπιακός γίνει υπότροπος, αποχωρώντας ξανά από ντέρμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags