Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ενέργεια και συγκέντρωση το κλειδί της νίκης, σχολίασαν Παπαθεοδώρου και Μαργαρίτης
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-16 16:02:00

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Παπαθεοδώρου - Ατάκες φωτιά - Να τι περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Με το μαχαίρι στα δόντια ο Παπαθεοδώρου - Ατάκες φωτιά - Να τι περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ενέργεια και συγκέντρωση το κλειδί της νίκης, σχολίασαν Παπαθεοδώρου και Μαργαρίτης 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού ενάντια στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, γεμάτη ενέργεια να τα δώσει όλα απέναντι στο φαβορί. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που μετά από 20 χρόνια παίζουμε ξανά σε τελικό. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της σεζόν και για όλους στο σύλλογο είναι κίνητρο να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση αντιμετωπίζοντας μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Κρήτη είναι ένας πολύ φιλόξενος τρόπος, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εδώ. Θέλουμε να κάνουμε ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», 

Για το γεγονός πως αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό
«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και την ποιότητα του αντιπάλου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι αντίπαλος με ένα προπονητή όπως ο Ρικ Πιτίνο. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά μας θα κάνουν το καλύτερο για να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο σε έναν μεγάλο τελικό. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουμε όλοι». 

Ερωτηθείς αν φοβάται «άδειασμα» της ομάδας, απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει προσμονή, ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση για να παίξουμε έναν τελικό. Θεωρώ πως έχουμε ακόμη μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μας, ειδικά με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αν δεν έχεις συγκέντρωση και ενέργεια».

Για την κατάσταση του Φιλ Γκος είπε: «Χθες έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης, όλο το τιμ είναι από πάνω του. Η μέση είναι ύπουλο πράγμα. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι σήμερα και αύριο το πρωί θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για τη συμμετοχή του». 

Για το αν είναι αγώνας Δαβίδ με Γολιάθ είπε: «Η διαφορά είναι μεγάλη, πρέπει να το δούμε ρεαλιστικά. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου, ειδικά σε ένα ματς. Αυτό πέρα από τα δικά μας αγωνιστικά χαρακτηριστικά θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο που είναι το φαβορί. Εμείς θα κάνουμε όμως αυτό που πρέπει». 

Για το αν ζηλεύει που δεν διεξάγεται Final 8 στην Ελλάδα, σχολίασε: : «Δεν έχουμε καμιά μελαγχολία. Ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη και τι εδώ δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, ούτε να πάρουμε αποφάσεις. Είναι μεγάλο θέμα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και να απολαύσουμε το παιχνίδι».

Από την μεριά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, απάντησε αρχικά στα λόγια του Ρικ Πιτίνο («Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για παράδειγμα, είναι εξαιρετικός σκόρερ, πασέρ και μπορεί να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο») και στη συνέχεια στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να υπάρχει στον αγώνα, για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έιπε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πιτίνο για τα καλά του λόγια. Φέτος κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε πολύ και καταφέραμε να είμαστε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια, Ο Παναθηναϊκός βγάζει μεγάλη ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση για 40 λεπτά, να ματσάρουμε την ενέργεια του Παναθηναϊκού και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Για τα Final4 και Final8 της Ευρώπης, σε σχέση με την κατάσταση στην Ελλάδα: «Είμαι παίκτης και το μόνο που σκέφτομαι είναι το αγωνιστικό, το μπάσκετ. Καλύτερα αυτές τις απαντήσεις να τις δώσουν οι υπεύθυνοι».

Για τη μάχη για μια διάκριση και αυτό που συζητούν στον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού: «Πάντα φτάναμε στον ημιτελικό, είτε χάναμε στο τέλος, είτε χάναμε από ομάδες Α2. Τελικά τα καταφέραμε. Αυτό που συζητάμε ότι πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο μετά από 20 χρόνια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags