Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο Πιτίνο σε Ολυμπιακό: "Ευτυχώς παίξαμε μόνο ένα..." - Ατακαδόρος ο Αμερικανός
| 2019-02-16 15:46:00

Τρελό κράξιμο Πιτίνο σε Ολυμπιακό: "Ευτυχώς παίξαμε μόνο ένα..." - Ατακαδόρος ο Αμερικανός

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Πιτίνο σε Ολυμπιακό: "Ευτυχώς παίξαμε μόνο ένα..." - Ατακαδόρος ο Αμερικανός

Να ξεφύγουμε λίγο από τα "5 αυτοί, 5 και εμείς"!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ρικ Πιτίνο έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του ενόψει του τελικού Κυπέλλου!

«Είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, για να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο μας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τρέχει κάποιες επιθέσεις που είναι δύσκολο να αμυνθείς. Είμαστε αρκετά ξεκούραστοι γιατί αγωνιστήκαμε ένα ημίχρονο...

Ένας τέτοιος αγώνας, είναι διαφορετικός από το επίπεδο του πρωταθλήματος, βλέπεις το επίπεδο των παικτών μου. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για παράδειγμα, είναι εξαιρετικός σκόρερ, πασέρ και μπορεί να τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο».

Για το αν είναι ένα ματς... Δαβίδ με Γολιάθ: «Ήθελα να επισημάνω ότι δεν είναι αναμέτρηση Δαβίδ με Γολιάθ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Ίσως να μπορούσαμε να πούμε κάτι τέτοιο παλιά, αλλά τώρα δεν ισχύει.

Θα ήθελα να πω ένα πράγμα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ με τον κ. Παπαθεοδώρου ότι δεν είναι ώρα να τα συζητήσουμε αυτά. Παίζαμε με το Κεντάκι στο Κάνσας, χάναμε 30 πόντους και είχα μόνο 7 παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε 4 παίκτες με 4 φάουλ ο καθένας. Όλα έδειχναν ότι θα παίξουμε με 4 παίκτες, επειδή η διαιτησία ήταν κακή.

Τελικά χάσαμε με 55 πόντους, εγώ επισήμανα τα διαιτητικά λάθη. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η εικόνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό περισσότερο για τα νεαρά παιδιά. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέπει να τελειώνει. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Απογοητεύτηκα!».

Για το τι σημαίνει ο τελικός για την καριέρα του και αν θα μεταφέρει την εικόνα με τους μαθητές στις ΗΠΑ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος σε κάθε παιχνίδι τίτλου. Προπονώ σαν να είναι η τελευταία προπόνηση της ζωής μου. Αυτός είναι ο τρόπος μου. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παίζουμε μπροστά σε νεαρούς ανθρώπους. Με τον τρόπο που θα παίξουμε, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους νεαρούς ανθρώπους να αγαπήσουν το μπάσκετ».

Καλάθης: "Πονάω αλλά θα παίξω"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πριν τον τελικό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα παίξουμε στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά προπονημένος, έχει καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες. Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα μετρήσουν όλες οι κατοχές αύριο, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι.

Για το πόδι του: «Το πόδι μου είναι εντάξει. Πονάω αλλά θα παίξω αύριο. Ο προπονητής μου έχει δώσει λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ. Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν είσαι παίκτης, απολαμβάνεις να παίζεις ολόκληρο το παιχνίδι. Ειδικά τέτοια παιχνίδια. Όπως και να έχει η νίκη είναι νίκη και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags